Problemcek R19 16V

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

Kiko napisal/-a:Popolnoma enak problem imam jst pri svojem Cliotu! :? Men pa cuka tudi, ko je segreta masina. :x
mene pa j... enako na 8v motorju,vcasih celo crkne v prostem teku.
drgac pa ko trokira ce motor ugasnem pa nazaj vzgem ma avto spet normaln prost tek -en cajt

upam da bomo s temi simptomi pa enimi tu gor ko se malo bolj razumejo s temi motorji,prisli do ene resitve,ker jaz bi vcasih najrajs pop.... :lol:

mislim da mamo vsi eno tezavo,pac vozmo renoje,decki treba se bo navadit :P
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

in pol sm jest mislu da mam probleme :lol:
Uporabniški avatar
Dalli
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Dalli »

No avto je biu na racunalniku, napaka naj bi bila odkrita ampak se ni odpravljena, se bo treba jutr do Thomasa zapelat da zamena zadevco. Napaka pa nj bi bila u sobi mrzlega delovanja, se pravi ko je avto mrzel ta soba z dodatnim gorivom oskrbuje injektore, in ko se motor ogreje se ta soba izklopi. Porocam se ko bo soba zamenjana

Lp Dalli
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Si zamenjal to stvar? Zdej laufa kot mora?
Slika
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Ziiga napisal/-a:
Ziiga napisal/-a:Potrebno je prilagajat loputo ozr potenciometer lopute z XR-25... se tastar renaultov tester :wink:

a to nc ne preberes? :roll: kako naj ti pol se pomagam? rabis priklop slucajno??
Pozdravljeni

x2

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

A lahko kdo prosim pokaže kako zgleda tale šoba in pa, če mi lahko napiše kataloško številko?
Slika
Odgovori