Renault Fuego 1.4 TL l.85, turbo wannabe
Imam ga za vsakdanjo voznjo, samo tako lahko prezivi. Ce taksna zadeva stoji, samo propada (razen ce mas iber eno garazo
), sem pa v Velenju v sluzbi ja... Sam da bi dal pa 13" original felge gor, kk je pol grd, uf, v Blatnikih placa vsaj za 20" 
Zadnjič spremenil fuegogt, dne 22 Mar 2009, 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Zelo lepo, da obstajajo se taksni avtomobili.
Lep je, ni kaj! Samo platisca pa le prodaj naprej pa kupi nekaj oldschool -skega
Ti dovolim, da das gor od 16v-ja platisca.
pa bad look dol, pa avspuh dol.
Nekako takole sem si ga zamislil

lp

Nekako takole sem si ga zamislil

lp
Zadnjič spremenil Kiko, dne 22 Mar 2009, 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Vidim, da nisem v pravi smeri delal z avtom, ker zgleda da sem povsod zgresil. Zgodba pa je taka: Avto ze imam enajst let, prav tako kot izpit. Ko sem nabavil ta avto, sem bil cist happy
, za drugega ni blo denarja
. Kje pa si dobil vcasih cliota za 500eur v takem dobrem stanju kot danes recimo... Pol smo si pa mulci vse sorte zamisljali, in te stvari so ostale se od tedaj. Ce bi se odlocil za original, potem bi tak ostal, tako pa... Ne predstavljam si 1.6turbo noter z 130km,gor pa original 14"/175 gume-brezveze. Avto mi je trenutno vsec taksen kot je, rad bi ga se znizal, pa diski zadaj morajo bit. Ker imam fetis na diske
pa mi je lepo, da se bremze vidijo skoz felge. Sem dal vse zavorne cilindre in nosilce speskat, jih na lepo rdeco pobarval...
Tak vam je vsec

Tak vam je vsec

Tisto 1.6 turbo sem pa po takem naklucju nasel... Eno nedeljo sem slucajno v bolho napisal turbo, pa najde "Renault 18 turbo 1.6 prodam za dele"...Poklicem tipa, pa sem sel gledat. 18ka je bla do polovice v zemlji na nekem vikendu
. Sem mu rekel, da ce ma zadaj diske, da jo vzamem, ce ne-ne. Pol sem mu pa dal 10 tisocakov, pa je bil ded cist hapy-jz pa tut
. Je pa pripeljana bla iz Francije.