Alu platisca - gume

Vse ostale teme
MrOizo

Odgovor Napisal/-a MrOizo »

kam bos pa pelal to homologirat d bos dal 60eur??? jst sm dal 31eur za homologacijo.
Uporabniški avatar
pile
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pile »

MrOizo

hmm.. majo pa kr drago. drgac pa jst sm mel 195 50 15 na 1,4 16V cliotu in se obnese odlicno, sam za 1,2 pa nevm, ce ze ne druzga saj zgleda dobr :D
Uporabniški avatar
pile

zgleda da majo napako na ceniku, ker sm klicu pa mi je neka zenska rekla da pride vpis v homo kartoncek 25 eur , s tem da mi je rekla da morm dobit z pooblascenega renault centra potrdilo da so te pnevmatike primerne za vgradnjo na vozilo ( pa sm klicu sa SA v MB pa niso meli pojma o cem govorim).
Tak da ce pozna kdo kpl. postopek naj pove ma to kak to gre pa kaj rabis tocno ker zej pa sm spet cel zmeden
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Odgovor Napisal/-a kripo »

To je TUV certifikat .. mal poglej med sticky temami .. al pa pogooglaj ;)

Do koliko % je "normalno"? Meni ze na homologiranih pnevmatikah kaze 2.3% razlike.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

kripo napisal/-a:To je TUV certifikat .. mal poglej med sticky temami .. al pa pogooglaj ;)

Do koliko % je "normalno"? Meni ze na homologiranih pnevmatikah kaze 2.3% razlike.
Se mi zdi da do 3%, ce ne kje 2%
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
MrOizo

pri men je blo tkole

sel sm na lpp se prijavit (napisat kaj bi rad d bi mardijo), so mi skopiral prometno pa homologacijo pa rekl d dobim obvestilo po posti. cez 14 dni sm dubu obvestilo da se morm gor pridt (dobis datum pa uro). sm prisel gor avto zapeljejo notr, gre en mozakar v kanal pogleda kaj pise na notranji strani feltne npr. 7J itd.. pogleda dimenzijo gume. pol pa cakas cakas dokler ne pride en mozakar v obleki mu pokazes TUV pogleda v svoj papir, rece ok vzame tuv in rece dobite vse po posti. in to je to
Uporabniški avatar
pile

samo ka ni tuv samo za felge :?:
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Odgovor Napisal/-a kripo »

KARKOLI spreminjas na avtu, rabis dokumente/papirje.

Ce spreminjas 6 delov, potrebujes 6 papirjev. Tko je, kaj cmo ;)
Odgovori