prenosnik se ne nazge

Vse ostale teme
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

na last good known tud ne gre! :cry:
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

toxius napisal/-a:
dr__de napisal/-a:hja k bi se jst kej bol razumu v rac. bi blo tud dobr! Men je to kar si napisov spanska vas...men bol stevilke lezijo! Nebi pa rd podatkov zgubu! :?
podatke ti jaz resim se iz formatiranega diska ;) kako to naredim je zal skrivnost... ce pa me kontaktiras pa se lohk zmenva kej na PM
Eh, za take stvari imas se pa se programckov, mislim da to zna usak ki se mu malo bolj svita :D
Slika
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

Hp pavilion dv6595eg Nimam pa nobenih drugih papirjev zdele pri sebi!
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

Eh, za take stvari imas se pa se programckov, mislim da to zna usak ki se mu malo bolj svita :D
niso vi OK, verjem da sem diplomiral iz tega in da sem stestiral vse mozno sranje od acronisa, pa do test diska ipd.... ampak samo eden mi je na disku nasel zadeve, ki so bile na disku na taksen nacin, da mi ni naredil restore npr. na tak nacin da VSE fajle poimenuje po svoje.... Disk ki sem ga nazadnje obdeloval je imel se v biosu napacno oznako, tako se mu je z*** vse, v bistvu je to neke vrste I/O read error in ne prides sploh do diska, niti OS ti ga ne zazna.... no pa sej je vseen kako in kaj se strinjam da je VELIKO tega na netu ampak 99,9% je za amaterska dela oz. so navadno SRANJE...
Uporabniški avatar
toxius

dr__de napisal/-a:Hp pavilion dv6595eg Nimam pa nobenih drugih papirjev zdele pri sebi!
part number?
Uporabniški avatar
toxius

za druge ce boste kaj brskali part number je G0392I A#ABD
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

A ste resl problem ? :) Skratka :

Prvo preveri ce si kaj nazadnje instaliral, vidim da ste iskali ze programe ki spravijo racunalnik nazaj pred dobrim zagonom.

Mislim da bi moglo pomagati tudi da das windows noter pa das windows repair! ampak ne se na to zanasat da bo ostalo vse tako kot more!

Ce je samo sistemska napaka se nimas kaj sekirat, nekaj fajlov bos zgubil , oz. bos nasel program na blink ali partis kateri ti bodo te programe dali nazaj, ce je pa hardware napaka pa zna bit problem.

Pri meni je bila napaka na graficni oz. na maticni plosci, garancije ni bilo vec, si mors mislit moje misljenje potem :)

pa LP!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
toxius

MaTe0 napisal/-a:A ste resl problem ? :) Skratka :

Prvo preveri ce si kaj nazadnje instaliral, vidim da ste iskali ze programe ki spravijo racunalnik nazaj pred dobrim zagonom.

Mislim da bi moglo pomagati tudi da das windows noter pa das windows repair! ampak ne se na to zanasat da bo ostalo vse tako kot more!

Ce je samo sistemska napaka se nimas kaj sekirat, nekaj fajlov bos zgubil , oz. bos nasel program na blink ali partis kateri ti bodo te programe dali nazaj, ce je pa hardware napaka pa zna bit problem.

Pri meni je bila napaka na graficni oz. na maticni plosci, garancije ni bilo vec, si mors mislit moje misljenje potem :)

pa LP!
dobim popoldan prenosnik v svoje kremplje pa bomo vidli kaj bom scaral... bom povedal kaj je bilo
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Tko naredi:

Ko se PC prizge pritiskaj F8 in potem izberi, da normalno nadaljuje in takoj naprej pritiskaj F8 in odprl se ti bo nov meni podoben prejsnjemu samo, da bo imel vec opcij. Potem pa izberi opcijo, da se NE resetira ob napaki. Vse se bo koncalo z blue screenom na koncu katerega mas cifro 0x0000000XX. No ko bos prisel do tja mi javi katera crka in cifra sta namesto XX...
ddejc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ddejc »

Tadej napisal/-a:Tko naredi:

Ko se PC prizge pritiskaj F8 in potem izberi, da normalno nadaljuje in takoj naprej pritiskaj F8 in odprl se ti bo nov meni podoben prejsnjemu samo, da bo imel vec opcij. Potem pa izberi opcijo, da se NE resetira ob napaki. Vse se bo koncalo z blue screenom na koncu katerega mas cifro 0x0000000XX. No ko bos prisel do tja mi javi katera crka in cifra sta namesto XX...
Točno tako.
A ste rešil potem tole na koncu al kako je s tem?
Odgovori