Katere Gewinde
moje upanje je da bo se vedno vozen ne pinkponk zogca...MaTe0 napisal/-a:Hudo bo toleCimprej zmontirat
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ja sj za twinga ko sem prvic klical so tudi rekli 1000eurCliYo II napisal/-a:ammmBlackWind napisal/-a: za clia so baje se cenejsi...pa lazje jih dobis...vec izbire...
lpnebi reku ... za cliota so H&R-i cez 1000eur...usaj pred dobrim letom so bli
pol so ugotovili da je cena napacna, ker jih se nihce za twinga izgleda ni kupil...saj kot sm jih razumel...tako da so pol popravl na mal pod 800eur
samo za twinga ne dobis kot je videti da bi imel dva fedra (za male grbine in vecje) za clia pa najbrz so
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
s podvozjem sem zadovoljen
hvala za nasvete!
avto se pelje sportno elegantno...je se vedno trd vendar manj kot pa z strsanimi amortizerji....luknje lepo pobira, lega je pa dobra...
lp
avto se pelje sportno elegantno...je se vedno trd vendar manj kot pa z strsanimi amortizerji....luknje lepo pobira, lega je pa dobra...
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
odlicno, ampak mi je takoj auspuh odpihnlurosr napisal/-a:In kk se obnese vec ventilski motor?BlackWind napisal/-a:s podvozjem sem zadovoljenhvala za nasvete!
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si