voda v vratih laguna 2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ne vem zakaj vsi mislite, da ce je avto iz tujine, je pa ves zje***...
Jaz imam z avti iz tujine zelo dobre izkusnje. Tudi ko sem ga sam kupoval, je bil tisti iz Italije veliko lepse ohranjen kot ostali iz Slovenije.
Slika
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

a ni bla ena tema nekje ko je nekdo rekel da imajo novejsi avti nekje odtok za vode,kar ga vsi imajo,ampak da se pri novejsih avtih rada zamasi in da nastane problem zlasti pozimi ko pride kak kamencek pa umazanija pa to

malo search ce uporabis
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Je cisto mozno, da ce ti zateka pri stranskem steklu in ti ne iztece na dnu vrat, da ti stece voda pod noge. Jaz bi naredil tako, da bi res zvrtal eno majhno luknjico na najnizji tocki vrat in pocakal kaj se zgodi. Samo pazi, da te ne zalije voda...
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Uporabniški avatar
sonykoper
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a sonykoper »

jaz sem imel enak problem Laguna II, in sem samo spodaj pod gumo odmasil eno luknjo, in se eno majhno sem tudi pobezal, na tisti gumi, ki je cisto kratka in gre precno na vrata :) in problem je bil resen

aja je pa avto iz Nemcije, in imam super izkusnje, glede na moje kolege, ki imajo Slo Lagune, prav tako Megana ima en iz Italije in je tudi zadovoljen, menda je to kot Italjanska Nutella, ce gres kupit v Italijo je dosti boljsa kot ce kupis uvozeno Slovensko.
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

dvomim da bi sploh lahko prislo toliko vode v kabino ce bi iz vrat prislo. Voda v kabino pride ponavadi pri vezni steni. Js sm mel na leonu s tem probleme, prav tako kolega. na zunanji strani razdrla vse plastike in iskala kje bi lahko priteklo noter. zasilikonirala vse mozne lukne in je blo to to. ti mors pa najprej ugotovit kje vodo slisi oz. pretakanje, kar pa nebi smel bit glih nek problem, razn ce mas probleme s sluhom. Da ne slisi praznega kesla mogoce? :)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
lagunabreak

Odgovor Napisal/-a lagunabreak »

Pred leti sem slisal za podoben primer-slisalo se je pretakanje vode.Ne vem vec,za kaksen avto se je slo,spomnim pa se,da se je voda nabirala v pragu avtomobila in ni iztekala spodaj skozi luknjico ven.Ko so pogruntal in odmasil,ni bilo vec slisa te vode.
Je pa tudi mozno,da voda, ki tece po sipi v vrata,izteka v avto pri tapiceriji.Namrec,ce je tisti crni kit,z katerim je zatesnjeno med vrati in oblogo prekinjen,ali ga enostavno ni,se to dogaja.Ce snames dol tapicerijo,bos kmalu videl vzrok-ce je seveda ta.
Uporabniški avatar
Dejko

Odgovor Napisal/-a Dejko »

Tukej mas najverjetneje zamasen odtok spredaj pri brisalcih tam pod uno plastiko je sigurno voda pa cimprej zrihtej ce noces imeti tezav ker ti lahko crkne motorcek za brisalce plus na stevcu bos lahko imel novoletno jelko ce nebos izsusil vode pod sedezi saj so tam kabli konektorji in bojo oksideral
Uporabniški avatar
Bunda

Re: voda v vratih laguna 2

Odgovor Napisal/-a Bunda »

Enako se dogaja tudi meni na sopotnikovih vratih. Ko pa vrata odprem, gumo malo potisnem na stran ta voda odteče. Najverjetneje priteče po steklu navzdol... ne vem, sicer pa piše tudi to na spodnji strani pod napakami karoserije. A bi bilo možno, da bi servis to na svoje stroške rešil?

http://avtonasveti.com/renault-megane-2 ... m-vpoklic/" onclick="window.open(this.href);return false;

lp
Uporabniški avatar
mihec999

Re: voda v vratih laguna 2

Odgovor Napisal/-a mihec999 »

Tudi meni se je voda nabirala v vratih, največkrat v zadnjih vratih. Jaz se stem preveč nisem zajebaval in sem naredil z majhnim svedrom luknjo pod vrati in je potem vedno voda tam odtekala ven.
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
Odgovori