Grand MODUS 1.2 TCE l.08

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

sinko napisal/-a:vse kar je lepega je barva in to da je novi, drugace veliko varnih kilometrov pa kake litke gor ga zgleda ko avto

James napisal/-a:Relativno majhna poraba, (okrog 7,5l mesane voznje) poskocna masina,

kaj ti se norca delas al se nisi mel avta ki bi ti pil majn ko 7.5 litra? in 1.2 motor? meni krava z 2.2 pije meseno 7.5, pa mislim da ni tolko pomembno da je dizel, glede na to da ma modus motor 1.2 in par sto kil majn. 7.5 litra se mi R19 ni pila ki je bla stara ko zemla :wink:

Ne, ne delam se norcev. :D Sem imel prej twingota z 1.2 motorjem in sem imel okrog 6l porabe, vcasih sem tudi na 7l prisel, sploh ko sem se pretezno po mestu vozil. Res je, da ima Grand Modus motor 1.2 TCE ampak ima 100 konjev, kar pa se mora tudi pri porabi poznati. Na mojem racunalniku mi kaze 7,5l porabe, naredim pa vecina kilometrov po mestu.
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Da komentiram se to, da je Grand Modus avto za familijo. Je in ni. Osebno sem ga kupil tudi zato, ker si s punco nameravama v prihodnosti druzino ustvariti. Kot drugo pa bi rekel to, da pri svojih 194cm potrebujem visji in udobnejsi avtomobil, vendar spet ne prevelik, ker pretezno vozim po mestu. In ker sem dobil se dober popust nisem veliko razmisljal o nakupu. In mi niti malo zal. Ne potrebujem pa kupeja, iz katerega se bom komaj kaj ven splazil in ko bom rabil prostor v prtljazniku, se za glavo prijel.

Smo sli lani dva para kampirat, sicer vsak z svojim avtom, vendar sva vso kamping opremo z hladilnikom, mizo, stoli, grilom, bombo, sotoroma, 4 platoje pira in ne vem kaj se vse, midva peljala. Zadnjo klop komplet ven in je vse prislo notri. Ko sva prisla na carino in je vprasal carinik, ce je kaj za prijavit, pol pa pogleda cez zadnje zatemnjeno steklo, se je za glavo prijel pa je reku ajde bjezi. :D

Imam dva kolega, ki sta stara malo manj kot 30 let in sta oba kupila novega kanguja. Pa ne zato da bi z njim picil sminko, ampak avto ni zato, ampak ker oba dosti beciklirata in rabita prostor. Pa bi marsikdo rekel, da je to avto za familijo.
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

itak logicno. Vsak si kupi avto z razlogom da ga za neki potrebuje.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Odgovori