Da komentiram se to, da je Grand Modus avto za familijo. Je in ni. Osebno sem ga kupil tudi zato, ker si s punco nameravama v prihodnosti druzino ustvariti. Kot drugo pa bi rekel to, da pri svojih 194cm potrebujem visji in udobnejsi avtomobil, vendar spet ne prevelik, ker pretezno vozim po mestu. In ker sem dobil se dober popust nisem veliko razmisljal o nakupu. In mi niti malo zal. Ne potrebujem pa kupeja, iz katerega se bom komaj kaj ven splazil in ko bom rabil prostor v prtljazniku, se za glavo prijel.
Smo sli lani dva para kampirat, sicer vsak z svojim avtom, vendar sva vso kamping opremo z hladilnikom, mizo, stoli, grilom, bombo, sotoroma, 4 platoje pira in ne vem kaj se vse, midva peljala. Zadnjo klop komplet ven in je vse prislo notri. Ko sva prisla na carino in je vprasal carinik, ce je kaj za prijavit, pol pa pogleda cez zadnje zatemnjeno steklo, se je za glavo prijel pa je reku ajde bjezi.
Imam dva kolega, ki sta stara malo manj kot 30 let in sta oba kupila novega kanguja. Pa ne zato da bi z njim picil sminko, ampak avto ni zato, ampak ker oba dosti beciklirata in rabita prostor. Pa bi marsikdo rekel, da je to avto za familijo.