Megane coupe l.?? - by looli
sj vem da zdej zgleda kot za sneg pluzit sam ga bom spremenil ker mi ni vsec ker naredi avto tk ko da bi bil skrajsan tk da bo se ga samo del ohranu. pragi pa ravno men niso vsec ker hocem take da se kao dvigajo na koncu odzadi v bok pa tk da avto naredi sirsi.
a junija si ga prodal?
a tega?
kk dolgo si pa bil lastnik?
a junija si ga prodal?
a tega?
kk dolgo si pa bil lastnik?
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
fora je v tem da bo priblizno tak odbijac pasal v celoten kontekst avta. vem da sam odbijac ni posebej lep na navaden avto vendar gledano na celoto bo kr ok.
najdu sm ze tud felge za njega ko pridejo spomladi gor
momo S-five black
eno vprasanje:
pozna kdo kaksnega licarja ki bi avto samo prestrihal. v gravnem bo vse prpravleno na barvanje tk da dejansko samo prebarva. al pa ce je kdo to delov ze sam ker me vedno bol mika da pac raskiram pa ga sam pihnem. sicer tk vlkega se nism delu sm pa ze felge pa tako pihnu.
momo S-five black
eno vprasanje:
pozna kdo kaksnega licarja ki bi avto samo prestrihal. v gravnem bo vse prpravleno na barvanje tk da dejansko samo prebarva. al pa ce je kdo to delov ze sam ker me vedno bol mika da pac raskiram pa ga sam pihnem. sicer tk vlkega se nism delu sm pa ze felge pa tako pihnu.
V Sl. Bistrici je en licar!looli napisal/-a:fora je v tem da bo priblizno tak odbijac pasal v celoten kontekst avta. vem da sam odbijac ni posebej lep na navaden avto vendar gledano na celoto bo kr ok.
momo S-five black
eno vprasanje:
vcas je mel boljsi glas, ko je mel se sportni ror gor
sm je bil magnet za moze v modrem
http://www.youtube.com/watch?v=UMzY11vba44
sm je bil magnet za moze v modrem
http://www.youtube.com/watch?v=UMzY11vba44