Sportni filter na clio I

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

ce te nemoti to prevec in bi rad obdrzal tako kot imas sedaj kar se filtra tice potem potrpi ...
Uporabniški avatar
BoskoX
Kraj: Bela krajina - Semič

Odgovor Napisal/-a BoskoX »

R19 napisal/-a:ce te nemoti to prevec in bi rad obdrzal tako kot imas sedaj kar se filtra tice potem potrpi ...
aha, to je potem zaradi filtra ?
Sm mislil da je zaradi une cevkice ki pride iz bloka ven, kao za oljne hlape, da bi jo kako drugace uredil.
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

BoskoX mene pa zanima kje si to cev kupu, pa ce ves do kerga Fija se jih da dobit?
Slika
Uporabniški avatar
BoskoX

BeaM_X napisal/-a:BoskoX mene pa zanima kje si to cev kupu, pa ce ves do kerga Fija se jih da dobit?
Kupil sem v Tramas-u v Crnomlju.
Bom jutri pogledal kako se ji rece, mislim pa da je ta fi 50, za druge pa nevem.
Uporabniški avatar
rontajzel
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a rontajzel »

BoskoX napisal/-a:Filter fiksen, mali filter isto, ampak mam problem ker mi veckrat pri vzganem avtu na mestu potegne ( hlape od olja ? ) v avto.. tako je pac vohat. kako bi se to reslo ?
Lp
Pozdravljen!
Jaz sem se drugace znasel in sem direktno potegnil cel proti tlom, brez filtra in dela brez problema.
Uporabniški avatar
BoskoX

Pozdravljen!
Jaz sem se drugace znasel in sem direktno potegnil cel proti tlom, brez filtra in dela brez problema.
mislis cevkico tamalo ? k pride iz masine vn ?
Uporabniški avatar
basi97
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a basi97 »

To cev sem tud jst uporabo :D cist uredu sluz pa zdrzala ti bo ...sam ti pa predlagam da daj nazaj use stock ...uceraj so me polcaji pregledal..ubistvu ob pol enih zju3 dans ...in sem sel direkt na tehnicnga kjer sem pogrnu zrd filtra, itd.....in dubu kazn 540 eur..tko da ja ..jst sm dau ze use nazaj tko kt sm meu...pa mam mer...vrjem da se ti ne splaca zrd enga filtra dajat tok dnarja.edino kar lah nardis je kaka plasticna crna skatla, pa das filtr not da je skrit lepo ..pomoje polcaj neb su tega odperat...samo predlagam teb pa usem ki majo sportn filtr pa ni homologiran. So pulcaji k so prjazni, pa k so fejst zajebani!

LP
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

offtopici pobrisani, drzite se teme.

BoskoX mislim da je tista cevka za oljne hlape in veliko folka si je tam pac posodico naredilo, da to notri kaplja. Pol pa ne bo po olju smrdelo...
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

basi97 samo zarad filtra so te poslali na tehnicni ?? al si mel se kaj drugega nehomologiranega poleg ?
Uporabniški avatar
BoskoX

B|ind napisal/-a:basi97 samo zarad filtra so te poslali na tehnicni ?? al si mel se kaj drugega nehomologiranega poleg ?
da to i mene zanima. drgac pa da, jutri sm pa ze tak al tak mislu dat original nazaj cez zimo.
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

B|ind napisal/-a:basi97 samo zarad filtra so te poslali na tehnicni ?? al si mel se kaj drugega nehomologiranega poleg ?
ja blind poslejo te ze zarad filtra...soseda so ustavl k ga je imel...no zdaj ga nima vec :lol:

sory za off
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
BoskoX

da. ampak nas zanima ce je mel samo filter "nehomologiran" al se kaj druzga. ker nism se dozivel da bi policajem mogel havbo odpirat.
drgac pa...
Stock filter nazaj na svojem mestu, da bo cez zimo mir..

Filter na prodajo.
Slika
davor19
Kraj: ?°entrupert

Odgovor Napisal/-a davor19 »

BoskoX napisal/-a:
R19 napisal/-a::shock: :lol:
drgac je pa zdaj bolje ce si ze probal vidis razliko?
Pa.. zvok je itak lepsi kot prej z dolgo cevjo, da bi kaj bolje slo pa itak nemore it sam zarat tega ane :D
Ga pa lepse zgleda in lepse cut. :twisted:
itak da gre bols z manjso cevjo k daljso boljse vlece zrak tkoj ga dobi
Odgovori