Kupil r19

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

R19 napisal/-a:Sandi tak lulek ko si dobro da nisi kupil HONDE :twisted:
honda je mal vec vredna...ko bom mel mal vec kesa pride hondica na vrsto... zdej bom pac "trpel" v renoju pol leta 8)
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

mores da kupis VTEC - ventili tut 1x crknejo, pa nisi na blokadi minuto je taq bzv, ker manj "vsak" avto vzdrzi
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

Pojavli so se sindromi, kateri so cisto normalni za avto, ki je prevozen 230000km, tebi pa se svet podira....naredi, kakor ti je Kiko napisal, privosci mu novo olje in filtre, potem pa naj en mehanik malce pogleda avto, ce je se kaksna malenkost za zamenjat in potem tankaj in vozi....jaz uzivam z mojo lubico ze 35000km, sam poklepat jo bo mal treba. Honda mi pa niti na misel ne pride :wink:
sHyFtY
Kraj: Dovje

Odgovor Napisal/-a sHyFtY »

hehe tvoje teæzave so mi nekam znane :D ko sm js swoj pru avto kupvou sm tud sele pol najvec napak opau k sm ga ze meu :D
moj moto ne kupuj starh jajc kup kej nowejzga :P hehe :)
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

zmigovci mi ne delajo :(

zamenju varovalke, zamenju stikalo, strom pride do stikala, a stikalo ne dela :( :( kje so pa glavne varovalke?
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

Varovalke so pod predalom (tistem pri sovozniku). S kovancem odpres tisto loputo in prides do varovalk.
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

:lol: :lol: :lol: Sej ne morm vrjet kok ste eni natancni... Jaaao. Za 300eur kups avto pa misls da bo brezhibn. :lol: Eno od svojih 19.k sm v zacetku lanskega leta prodal za 600eur, pa je mela velik vec vizualnih napak kot tvoja, mehanika in strom sta bla sicer vec al mn ok, pa sm jo se prepocen dal, tko da ne vem kaj jambras :wink: .
Slika
Odgovori