Sem imel kar sreco,da so tudi prejsni lasniki bili skrbni do avta. Servisi so redni, to dokazuje potrjena servisna knjizica. Zadnji in tudi veliki servis je bil na 196tisoc km. Na servis sem sel k VOVKU Trebnje.
Kar se pa tice airbaga je pa original, kot celi avto. In tudi taksen bo ostal.
Res je. Volan je cisto zgresen. Je pa vsaj dokaz, da avto ni bil razit (se ne in upam da ne bo bil). Ce bi imel se klimo, potem bi pa zmagal. Vse pa tudi ne mora imeti.
grand prix so imel mislm da kr navadne ph2 feltne, ne pa takih. ne bom pa trdu tega, sm kerga gp cliota sm do zdej vidu, je meu se zmer ph2 feltne. gp edition clioti pa tut niso mel tacga volana.
edit:
k prov vidm, da so gor tut willi nalepke? tu je pa mau zgreseno po mojem mnenju.
Duli napisal/-a:ce ma od williamsa feltne, pol ni vec original. se tist cobanski volan zameni, pa bo.
Rabim 10min, da zamenjam feltne in da poceham nalepke dol in je spet navadni 16V. Naj ljudje mislijo da imam Williamsa.
Cobanski volan pa bom zamenjal, ko se bo airbag sprozil. Pa upam, da tega posega ne bom delal. Nikoli pa ne ves.
To je pa res brezveze da bi zrd lepote bil prikrajsan na varnosti Tisti sportni volani z airbagom pa mislm da majo cist nore cene Reno je pa itak ze od nekdaj sparovn, pa so mel tkt clioti, 19-ke, lagune, pa najbrz se ker drug model skor cist iste volane