Kar se tice stekel smerokazev, da, lahko menjas, beli so povsem enaki oranznim. Sam sem naredil isto, zadeva pa sploh ni poceni. Menjas jih lahko sam, preprosto se snamejo. Potreboval bos tudi orazne zarnice...
Kiko - sam res, a je tale barva moje lagune enaka, kot so jo imeli "pokojni" williamsi nekoc? ce bi se 18 colske iste felge dobile bi vrjetno tezko prezivel, ce jih nebi nabavu, ker bi pa prav posteno pasale
sLOVEnec - nisi omenu, zakaj je drago? so te qrceve plastike tak drage? v tem primeru poslem svojega "potnika" nadelo
se pa spomnem, da so na audiju bli beli zmiguci manj kot 2.000 SIT, tak da sem se prav nasmejal ko sm jih v trgovini kupu
LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
sLOVEnec - brez skrbi, sm postene sorte
Dans sm glancal avto prvic, opazam, da je posteno potrebn poliranja, projekt sledi v kratkem! Polir pasto ze mam, masinca caka...
Naredu sm pa par fotk spet, sam nism kake pametne logacije najdu tak da, klasika
LP
Nisem tam doma, sm pa prakticno celo sredjno solo orezivel tam gor- mam pa starse 100m zracne linije stran Tak da, ce smo bli preglasni je ata toco vedu da smo bli malo pod vplivom