Se mi je zdelo nekam cudno, ker sem preiskal cel forum in vse tvoje objave, pa ga nikakor nisem nasel. Predstavi se 1x_BosTeK_ napisal/-a:nikjer vec, ker sem dobo PM da je po pomoti bla tema zbrisanaStupo napisal/-a:Kje je pa tvoj predstavljen, ker sem preiskal celo galerijo in ga nikakor ne najdem?_BosTeK_ napisal/-a:pa le nisem edini na forumu z tako barvo
lep kaj naj recemDrugace je pa ta barva res bolj redka.
Moja limona - clio
Lahko bi bil tudi lepsiMaTe0 napisal/-a:lool! Na prejsni postDobro se zgodi
Drugace pa stupo lepga si nabavil
A avtomatske klime pa nis sliko ko jo mas
Treba je pa narediti tudi velik servis in menjati nosilce motorja (en je ze zamenjan, pa se vedno mocno cukne, ko spustim gas).
Bo prisel pocasi v tako stanje kot mora biti.
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
bom za kakih 14 dniStupo napisal/-a:Se mi je zdelo nekam cudno, ker sem preiskal cel forum in vse tvoje objave, pa ga nikakor nisem nasel. Predstavi se 1x_BosTeK_ napisal/-a:nikjer vec, ker sem dobo PM da je po pomoti bla tema zbrisanaStupo napisal/-a: Kje je pa tvoj predstavljen, ker sem preiskal celo galerijo in ga nikakor ne najdem?Drugace je pa ta barva res bolj redka.
- Terminator
- Kraj: lj
Nemaram prevlek, sem jih ravno ven vzel. Baje da se da to popraviti nekako, se moram se malo pozanimati kako je s tem.rokec992 napisal/-a:ene lepe prevleke kupi pa bos resu tezavo s cigaretom.
16v-twingo ja zlu blizu sva, sj si me vrjetn ze vidu, ce ne v soli pa na festi od novaka (sandija).
zdej mas pa dost offov