avto --> trajekt
no bom kr tle napisu ce se koga zanima. glede spodnih prostorov kjer so avti parkirani ne vem kej dost, kr nism vidu kaku pa kaj, vidu sm edin da so lepu razvrsceni in da ti oni use kazejo kam se mores premikat. sama plovba je men bla ful dobra samu ful se mi je vleklu use skupi. ce mas na ladji rezervirano kabino za spat si zmagu, jst sm bil za na krf na palubi in je blu obupnu. vrocina vrocina in se enkrat vrocina. pol cez noc je pa ohladilu se pa se ful je blu vlage u zraku. ce misls kej pit si uzam sabo kr na trajektu bos lahku kr dost zapravu ce misls kupvat gor. (za primer mala piva 0,33l 3 eur 2 leti nazaj pa se zanc je bla). lahku prosto hods po ladji edin pac garaze so zaprte. mas tud kuhno in razno razne trgovine na ladji. za nazaj ku smo se pa vracali sm se pa ne hadniku ulegu in se nism premaknu pa da so me brcali. res da je blu zlu mrzlu zarad klime sm je blu buls ku na palubi. za nazaj je ful hitr minilu, mogoc tud zatu kr sm bil pod uplivom alkohola in sm omagu in zaspal. samu ku sm se zbudu smo bli ze kr blizu benetk. uglavnem uzivu bos.
u nedeljo ku pridem u portoroz zvecer ti bom pa magar prek msn-ja al bom pa tle slike nalimu ce jih bom najdu.
u nedeljo ku pridem u portoroz zvecer ti bom pa magar prek msn-ja al bom pa tle slike nalimu ce jih bom najdu.
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
uglavnem ja86-4PJ napisal/-a:pa kako je s tistimi naprimer ko grejo na maturantski izlet... vso prtljago imajo SKOZ s sabo al kaj ?
evo tuki sm najdu celo eno fotko kjer se mal trajekta vid

o qrba toj tok velka stvar
ni pene rokec
dizl hvalaa za fotko
lazo ti pa kr prid do mene ce me vids bomo nazdravl

aia dizl se kj spomns poti do ke ? a je zajeban najdt al ni ?
men pise d je zbor v benetkah - NA STAZIONE MARITTIMA DI VENEZIA, MAGGAZZINO 123, 30123 VENEZIA
in zdj mal jeba k mi garmin tega ne najde

ni pene rokec
dizl hvalaa za fotko
lazo ti pa kr prid do mene ce me vids bomo nazdravl
aia dizl se kj spomns poti do ke ? a je zajeban najdt al ni ?
men pise d je zbor v benetkah - NA STAZIONE MARITTIMA DI VENEZIA, MAGGAZZINO 123, 30123 VENEZIA
in zdj mal jeba k mi garmin tega ne najde
COLEGIUM
COLEGIUM - KRF nikad vise, bi se temu reklo...
Res ne grem vec take variante...smo bili palubni potniki, kar pomeni, da spis kjer je plac in ti vsi hodijo po glavah...nimas kabine torej...
Kar pa zadeva dostopa do tovornega prostora na trajektu...jaz ko se vozim v Anglijo - ni dostopa do avta. Isto je za Skandinavijo...ne mores do tovornjaka...
Trajekt na Svedsko: Rostock - Trelleborg (s to razliko, da je bil en sklumpani, ki vozi na relaciji Danska - Estonija; od ladjarja Scandlines in TT-lines so dolgi ponavadi tam 220m in je stvar kar luksuzna...soferji imamo tudi v karto zajeto kabino ter dva obroka
):

IN SE ZLATI NASVET...UPAM, DA SE VES DOBRO SLATAT, ker je vedno vec prijateljev Poljakov in ostalega, da ne recem kaj...ki pa prav radi vzamejo vse kar ni dovolj dobro prisraufano, kar ne drzis dovolj dobro v roki, ... ... jaz se vedno ko sem na trajektu slatam po zepih kot kaka potrebna mucica - ce je se vse tam ko more bit:D...
Res ne grem vec take variante...smo bili palubni potniki, kar pomeni, da spis kjer je plac in ti vsi hodijo po glavah...nimas kabine torej...
Kar pa zadeva dostopa do tovornega prostora na trajektu...jaz ko se vozim v Anglijo - ni dostopa do avta. Isto je za Skandinavijo...ne mores do tovornjaka...
Trajekt na Svedsko: Rostock - Trelleborg (s to razliko, da je bil en sklumpani, ki vozi na relaciji Danska - Estonija; od ladjarja Scandlines in TT-lines so dolgi ponavadi tam 220m in je stvar kar luksuzna...soferji imamo tudi v karto zajeto kabino ter dva obroka

IN SE ZLATI NASVET...UPAM, DA SE VES DOBRO SLATAT, ker je vedno vec prijateljev Poljakov in ostalega, da ne recem kaj...ki pa prav radi vzamejo vse kar ni dovolj dobro prisraufano, kar ne drzis dovolj dobro v roki, ... ... jaz se vedno ko sem na trajektu slatam po zepih kot kaka potrebna mucica - ce je se vse tam ko more bit:D...
SCANIA R620...The beast within...
hmmm ne prevec ns strasit no
sj najbrs bomo bli tut mi istega mnenja ...samo enkrat pac zelim ke it ce ze nism sev na maturanca tja
pac neka izkusnja vec... bomo pa pripravljeni na to...
hvala cokaman!
ce bom kdaj vozil po evropi s sleparjem vem koga zdaj vprasati
pa lahko malo poslikas tole tvojo scanio pa das nekam na forum... k je fuull lepa ze od zuni kaj sele notri
hvala! 
in ja hvala vsem za informacije...jutri ob 10h je odhod tako da se vidimo v soboto tukaj nazaj
sj najbrs bomo bli tut mi istega mnenja ...samo enkrat pac zelim ke it ce ze nism sev na maturanca tja
hvala cokaman!
in ja hvala vsem za informacije...jutri ob 10h je odhod tako da se vidimo v soboto tukaj nazaj