Ma kaj se kregate, brezveze. Za enga starega ded-a bo 1.5 dCi 110km cisto dost. Kdor bo hoteu vec, bo kupu vec. Filozofija je od zmeraj bila taka, in vedno bo.
Bil sem na testni voznji z laguno 1,5 dci, moji obcutki so dobri, vozne zmogljivosti mislim da so podobne kot moja prejsnja laguna dci 79 kw (letnik 2003), tako da za normalno voznjo je dovolj, ni pa za sportno dinamicno voznjo! Mislim da bo to moj naslednji avto!!
Takole, nova laguna doma, torej 1.5 dci expression confort oprema, prvi obcutki so taki da bo dovolj za normalno voznjo, ne bo pa za male sale na cesti kar tudi ne mores pricakovati za tako moc!
alex napisal/-a:Takole, nova laguna doma, torej 1.5 dci expression confort oprema, prvi obcutki so taki da bo dovolj za normalno voznjo, ne bo pa za male sale na cesti kar tudi ne mores pricakovati za tako moc!
Ko bo doboa utekanja mimo ....das pa se malo cipat ene 20KM pa bo sla cist vredu
alex napisal/-a:Takole, nova laguna doma, torej 1.5 dci expression confort oprema, prvi obcutki so taki da bo dovolj za normalno voznjo, ne bo pa za male sale na cesti kar tudi ne mores pricakovati za tako moc!
Ko bo doboa utekanja mimo ....das pa se malo cipat ene 20KM pa bo sla cist vredu
Sam to ne, ce bi rad da dela tako kot je treba.....Cim cipas so ze problemi......
130 KM je pa prevec za 1.5 motor.Pomoje je ze zdej na max odprt...