laguna 1.5 dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
FBR

Odgovor Napisal/-a FBR »

Tommy28 napisal/-a:Upam pa rect, da moj megan 1.6 z 83KW pelje scat vsakega megana 1.5DCI in v pospesku in v koncni ( tudi tega z 105KM in 6 gangi ).
No, prej si trdil da tudi 1.9. Sej ga do 100, ker je pri dizlu prevec saltanja. Od 4. brzine naprej pa ne bi vec stavil na bencinca.
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Ma kaj se kregate, brezveze. Za enga starega ded-a bo 1.5 dCi 110km cisto dost. Kdor bo hoteu vec, bo kupu vec. Filozofija je od zmeraj bila taka, in vedno bo.
alex
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a alex »

Bil sem na testni voznji z laguno 1,5 dci, moji obcutki so dobri, vozne zmogljivosti mislim da so podobne kot moja prejsnja laguna dci 79 kw (letnik 2003), tako da za normalno voznjo je dovolj, ni pa za sportno dinamicno voznjo! Mislim da bo to moj naslednji avto!!
alex
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a alex »

Takole, nova laguna doma, torej 1.5 dci expression confort oprema, prvi obcutki so taki da bo dovolj za normalno voznjo, ne bo pa za male sale na cesti kar tudi ne mores pricakovati za tako moc! :lol:
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

alex napisal/-a:Takole, nova laguna doma, torej 1.5 dci expression confort oprema, prvi obcutki so taki da bo dovolj za normalno voznjo, ne bo pa za male sale na cesti kar tudi ne mores pricakovati za tako moc! :lol:
Ko bo doboa utekanja mimo ....das pa se malo cipat ene 20KM pa bo sla cist vredu :wink:
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

FastDay napisal/-a:
alex napisal/-a:Takole, nova laguna doma, torej 1.5 dci expression confort oprema, prvi obcutki so taki da bo dovolj za normalno voznjo, ne bo pa za male sale na cesti kar tudi ne mores pricakovati za tako moc! :lol:
Ko bo doboa utekanja mimo ....das pa se malo cipat ene 20KM pa bo sla cist vredu :wink:
Sam to ne, ce bi rad da dela tako kot je treba.....Cim cipas so ze problemi......
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

FastDay napisal/-a:
130 KM je pa prevec za 1.5 motor.Pomoje je ze zdej na max odprt...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Odgovori