vprasanje glede olja+klenkanja
- blue tornado
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
no zadeva je taka:
ja slisjo se drocniki(mislim da en ali dva-ne vsi),
po posvetu z mehanikom sem oz. je dal notri,neko snov-adetiv,ki naj bi malo spucali drocnike,ce je slucajno kaj zapacano, seveda snov ni gosta kot med,
je pa namenjena prav za hidravlicne ventile,
zdaj moram pocakati oz. prevoziti okol 500km, in po tem se bo videlo kako stvar stoji
BTW: en drocnik stane 6700SIT
tko da lahko spet nadaljujete debato
svetujte,se da kje dobiti ceneje materjal in kako dalje
ja slisjo se drocniki(mislim da en ali dva-ne vsi),
po posvetu z mehanikom sem oz. je dal notri,neko snov-adetiv,ki naj bi malo spucali drocnike,ce je slucajno kaj zapacano, seveda snov ni gosta kot med,
je pa namenjena prav za hidravlicne ventile,
zdaj moram pocakati oz. prevoziti okol 500km, in po tem se bo videlo kako stvar stoji
BTW: en drocnik stane 6700SIT
tko da lahko spet nadaljujete debato
svetujte,se da kje dobiti ceneje materjal in kako dalje
- killah bee
ja kao samo delo naj bi prislo 30-40k SIT,tko mi je reku mehanikBojci napisal/-a:Dvomim, da bos drocnik dobil ceneje kje...kaj to je originalni?
Mislim, da je drocnik lahko kvecjemu poskodovan, kot pa je zapacan...potem se ne bi slisalo ropotanje..
Ni noben strosek pri kakem mehaniku vzet dol zgornjo kapo iz glave motorja, kjer takoj vidis stanje drocnikov.
Pa uspesno naprej!
sej da delo nebi bil tolk, bi sel takoj rihtat,tko da ce kdo ve da bi mi za male pare to naredu , no ne đabe,pac ne tolk kot sem gor napisu
- killah bee
- killah bee
- killah bee
- killah bee
Drocniki so take palice, ki pridejo med odmicno in ventile...vsak drocnik na svoj ventil in izboklino na odmicni....torej so v mehanskem stiku z ventili in odmicno....tu se trosi olje za mazanje, zato 16V masina (se posebej navite) trosijo olje.
Mehanik te je hotel valda nategnit...V Mariboru poznam mehanike, v Ljubljani pa zal ne.
Mehanik te je hotel valda nategnit...V Mariboru poznam mehanike, v Ljubljani pa zal ne.

- killah bee