Renault 25
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Merca C je bila predstavljena leta 1993 ko so 25 ze nehali proizvajatPrimoz Five napisal/-a:no da se jest pokomentiram zadevo...sem se imel cast peljat prvo testno voznjo in avto 1A...avto je bil resen konkurent Merci C klase in Bmw seriji 5...to danes Renoju ne bo vec uspelmu je pa takrat
Avto je bil sicer izredno napreden, futuristicen, razkosen in zato priljubljen v drzavnih voznih parkih. Precej predsednikov se je takrat prevazalo ravno v R25
Moram priznat da ti zavidam sto na uro, nisem niti vedel da imamo pri nas Turbaco. Bravo, kje si jo dobil, kaki so nameni z avtom? Nujno moras dat gor originalne feltne, ker so edina opazna sprememba glede na navadno 25
Kako kul ta avto je, sem pa jaz imel priloznost spoznat pred leti, ko sem jo imel. Bila je moj drugi avto, prvi resnicno prisluzeni in ne morem povedat kako zal mi je da sem jo takrat prodal. Prodal pa zato, ker je vzdrzevanje res precej drago in takrat ni zneslo. Tebi pa vso sreco...
Lp
OOOooooo masina

In to turbinarca...ja kje si jo pa staknu?
To me spominja na mojo bivso R25 isti letnik sam, da ni bila turbo ampak 2.9 V6 in to je zame verjetno eden najbolsih avtov veke vekomaj.Sem jo pa prodal tukaj enemu na forum(fuego85...ta ki je napisal post nad mano
..on lahko vse potrdi hehe).
Kje si doma?Jst bi to prisel pogledat ce smem
P.S.
Ce bos kdaj prodajal me kontaktirej

In to turbinarca...ja kje si jo pa staknu?
To me spominja na mojo bivso R25 isti letnik sam, da ni bila turbo ampak 2.9 V6 in to je zame verjetno eden najbolsih avtov veke vekomaj.Sem jo pa prodal tukaj enemu na forum(fuego85...ta ki je napisal post nad mano
Kje si doma?Jst bi to prisel pogledat ce smem
P.S.
Ce bos kdaj prodajal me kontaktirej
2x Renault 25 V6 now Alfa 155 Q4 owner
Jest sm iz Logatca.
Sam avta ne bom takoj zdej zaceu rihtat, ker moram najprej delavnico cist zrihtat, pol se bo pa to zacel odvijat.
Bi blo pa fajn ce bi kdo kje na ksne odpadu zasledu tak avto, ker men se zdi da (kokr sm zdej vse pregledu) bom rabu druga voznikova vrata ker ta so spodaj na robu kar precej gnila. Z masino pa ni proble ma, ce pa bo sm pa se eno dobro masino zravn dobu
LP
Sam avta ne bom takoj zdej zaceu rihtat, ker moram najprej delavnico cist zrihtat, pol se bo pa to zacel odvijat.
Bi blo pa fajn ce bi kdo kje na ksne odpadu zasledu tak avto, ker men se zdi da (kokr sm zdej vse pregledu) bom rabu druga voznikova vrata ker ta so spodaj na robu kar precej gnila. Z masino pa ni proble ma, ce pa bo sm pa se eno dobro masino zravn dobu
LP
jp res fajn avto....skoda da so mojmu prej srce zamenal,pa se sam z 2.0 okol furam...udobje je pa res najbol,sploh fotelji....upam da ti strom vs dela....k zna bit jeba....k sm armaturo zderou,me je skor kap...nikol se nism vidu tok kablou na kup,pa sm vajen teh spagetou...uglavnm,men tut ce pol stroma ne dela je se zmer zakon k cez uvink prgonm posrek iz zdrto tono pa pol tezko kravo...nubenmu nc jasn

Krasen avto! Cuvaj ga ker je zelo ZELO redek
si ga kupil pri starejsem gospodu nasproti dveh crpalk v logatcu ne?
za las mi je usel. Pri istem sem tudi sam par let nazaj kupil 21 Turbo Quadro.
Moji renaulti:
Renault 21 GTS ph1 (1987)
Renault 21 TXI ph2 (1990)
Renault 21 Turbo ph1 (1987)
Renault 21 Turbo Quadra ph2 (1991)
Renault Clio II 1.2 RN (2000)
Renault 19 chamade 16V ph2 (1993)
Ja tist je moj stricRedline napisal/-a:Krasen avto! Cuvaj ga ker je zelo ZELO redeksi ga kupil pri starejsem gospodu nasproti dveh crpalk v logatcu ne?
za las mi je usel. Pri istem sem tudi sam par let nazaj kupil 21 Turbo Quadro.
A je 21 drugac se cela.
Od opreme: ABS, progresivni servo volan, potovalni racunanik, obvolanske kontrole za radio, vse el. sipe, vakumsko zaperanje zadne havbe, el. spegli, osvetlena ogledala na sencnikih, zadne lucke v kabini, pa se kej bi se najdl.
Cela je 21 Turbo Quadra ja
samo je zelo boga, zaenkrat, nameravam pa jo kompletno obnovit. Ej ves kaj bi te prosil, lahko strica uprasas ce ima kake slike od 21ke kako je bila razbita, to bi mi zelo prav prislo, da vem na kaj moram pazit pri obnovi karoserije.
Drugace avto stoji v garazi vse odkar sem ga kupil, delov sem si tudi ze nabral, samo se denar manjka. Morda ves se kaj vec o tem avtu, zgodovina, lastniki,...?
Drugace avto stoji v garazi vse odkar sem ga kupil, delov sem si tudi ze nabral, samo se denar manjka. Morda ves se kaj vec o tem avtu, zgodovina, lastniki,...?
Moji renaulti: