Srecno voznjo.
Moja tretja ventilarca :D
Ja tko si je auspuh prejsni lastnik zamislu napelat.
Bi blo fajn ce bi ga sprojektiru naravnost ja... Enkat bom tut to zrihtu da bo naravnost vrjetn. Zaenkrat me ne moti dost. Drgac je pa avto res lepo ohranjen. Ma sicer 180.000 sam so usaj realni, avto nikjer nc rjav, redno servisiran, vidt nikol razbit. Usaj spredi sklepam po tem ker je se original vezna gor pa cist use tiste mejhne plastike pa take zadeve k pridejo use ma gor uglavnm.
Sm zadovoln.
Zgleda zelo lepa, drugace pa tako kot si rekel, nalepke dol, torzijo malo spustit pa bo. Drugace pa ta zima in felge tak niso za nikamor, tak da spomladi ko bojo original gor bo se veliko bolje zgledalo. Auspush pa lahko popravis s kakim okroglim nastavkom, phI so mele se siroko rezo in pase oval, phII pa ma rezo za okrogel nastavek pripravljeno.
Okoli pokrovckov za felge, so mi glih v soboto enega sunal z avta
, da nisi bil slucajno ti ?
.
Okoli pokrovckov za felge, so mi glih v soboto enega sunal z avta
Ma sej bom dal dol oglas zdej, dal sm ga gor kr tko, ker sem mel takrat priloznost met edino 16v na avto.net, sam do vecera so ble pol pa itak ze 3 tko da
Pa upam da folku sam letni cas ni vsec, al pa res ni totalno nc zanimanja za te avte
Tk da zgleda jo bom mel se nekaj casa, kr za manj kot 1500 je ne dam 
No koncn mal updejta
Na novo so razn letnih platisc sicer malenkosti, ki se tezko opazjo
Zamenjane komande za gretje, popravljen desni plasticni prag, nabavljeni pokrovcki za platisca, sportni filter, pa se kej sm poprav umes, kar se res ne porajta sploh
Pa ne se zapict u tisto cev za filtr, kr vem da je grdo, jo morm drugo kupt.
Drgac pa se tuki vid kko avto cudn zgleda k je sam spredi spuscen
Sicer je tut rocna zategnena sam useen. Razen tega se mi pa osebno ful dopade

No na tej drugi sliki ni realno kko avto stoji zrd podlage pa k sm se v rikverc pelu sm rocno zategnu... Bodo se slike na ravni podlagi pa brez rocne

To je to zaenkrat
Ce bo se kaksen update bo nizanje zadaj, sam se ne vem kako, ocitno bi blo najbol menjat celotno premo. 

No na tej drugi sliki ni realno kko avto stoji zrd podlage pa k sm se v rikverc pelu sm rocno zategnu... Bodo se slike na ravni podlagi pa brez rocne

To je to zaenkrat