Moja tretja ventilarca :D

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Zelo lepa! Jaz bi ji provoscu 16 kot jih ima megane coupe :) Drugace pa zgleda zlo lepo ohranjena....upam da je v zivo tud, auspuh pa se mi zdi da je mal postrani pa ne pase prevec :)

Srecno voznjo.
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Ja tko si je auspuh prejsni lastnik zamislu napelat. :) Bi blo fajn ce bi ga sprojektiru naravnost ja... Enkat bom tut to zrihtu da bo naravnost vrjetn. Zaenkrat me ne moti dost. Drgac je pa avto res lepo ohranjen. Ma sicer 180.000 sam so usaj realni, avto nikjer nc rjav, redno servisiran, vidt nikol razbit. Usaj spredi sklepam po tem ker je se original vezna gor pa cist use tiste mejhne plastike pa take zadeve k pridejo use ma gor uglavnm. :) Sm zadovoln.
Slika
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Mislm da ta se je po nasih krajih kar en cas vozila ....poznam cloveka ki jo je imal kar en lepi cas in jo je zelo cuvu 8)
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Zgleda zelo lepa, drugace pa tako kot si rekel, nalepke dol, torzijo malo spustit pa bo. Drugace pa ta zima in felge tak niso za nikamor, tak da spomladi ko bojo original gor bo se veliko bolje zgledalo. Auspush pa lahko popravis s kakim okroglim nastavkom, phI so mele se siroko rezo in pase oval, phII pa ma rezo za okrogel nastavek pripravljeno.

Okoli pokrovckov za felge, so mi glih v soboto enega sunal z avta :mad: , da nisi bil slucajno ti ? :P :P :P :P 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: .
Uporabniški avatar
DragR

Ja ma original okroglo ja za nastavk, sam je en odrezu da je zdej ovalno... Pokrovcke ti bi pa jz use pobrau ne sam enga :lol:
Slika
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

zakaj pa prodajas :?:
Uporabniški avatar
DragR

Ma sej bom dal dol oglas zdej, dal sm ga gor kr tko, ker sem mel takrat priloznost met edino 16v na avto.net, sam do vecera so ble pol pa itak ze 3 tko da :lol: Pa upam da folku sam letni cas ni vsec, al pa res ni totalno nc zanimanja za te avte :( Tk da zgleda jo bom mel se nekaj casa, kr za manj kot 1500 je ne dam :)
Slika
Uporabniški avatar
DragR

No koncn mal updejta :) Na novo so razn letnih platisc sicer malenkosti, ki se tezko opazjo :) Zamenjane komande za gretje, popravljen desni plasticni prag, nabavljeni pokrovcki za platisca, sportni filter, pa se kej sm poprav umes, kar se res ne porajta sploh :) Pa ne se zapict u tisto cev za filtr, kr vem da je grdo, jo morm drugo kupt. :) Drgac pa se tuki vid kko avto cudn zgleda k je sam spredi spuscen :? Sicer je tut rocna zategnena sam useen. Razen tega se mi pa osebno ful dopade :D
Slika
Slika
No na tej drugi sliki ni realno kko avto stoji zrd podlage pa k sm se v rikverc pelu sm rocno zategnu... Bodo se slike na ravni podlagi pa brez rocne :)
Slika
Slika
Slika
To je to zaenkrat :) Ce bo se kaksen update bo nizanje zadaj, sam se ne vem kako, ocitno bi blo najbol menjat celotno premo. :?
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

res lepa ventilarca 8) Zka pa misls de bi blo najbol menat celo zadno premo?
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Rdeca ji res pase. 8) Edino kar me moti je tale volan...
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
axis
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a axis »

moofdi napisal/-a:Rdeca ji res pase. 8) Edino kar me moti je tale volan...
A se kj druzga razn d bi ga mogu preoblec???
Men bi bil cist ql k bi bil na novo oblecen
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

Lepa 19stica!

Tej sportni renoji so pa res neki posebnega :D
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

cimprej po kanalizacijske cevi za filtr :twisted: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Ja res je lepa, sploh ce je brez rje kot pravis. Sedezi sem pa ze mislil da so moji :lol: so skoraj isto strgani :? .
Kaj okoli torzije nisi nic naumil, so navoji hin, ali se bo dalo kaj resit ?
Uporabniški avatar
AnŽo
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a AnŽo »

Ufff, lepa bjacka :smt050 pr ns smo mel tud eno tako enkrat,
sam mal temnejs rdeca.
Odgovori