Clio 16v vs. Clio RS vs. R5 GTT
Ni ovira ker nisi ediniclio open napisal/-a:Mislm js bi se tud prdruzua to je ful ovira, k SE nism clan kluba? Sicer pa clio 1.4 RT, ampak je zaenkrat zlo zlo bogi
Glede na to, da je kr dosti zanimanja bi blo res fajn, da se v okviru kluba organizira spomladi ali poleti nekaj podobnega za vse ki bi radi malo potestirali avtomobile.
Do takrat pa, ker je lokacija najbolj problematicna in ker se nas je kar nekaj nabralo, sem imel v mislih bolj neformalno srecanje enkrat zvecer npr. na Brncicevi v Ljubljani, kjer je se najmanj prometa in bi se dal malo stestirati. Ce ima kdo kaksno idejo za boljso lokacijo naj pove.
Ko sem vpisal tale topic sem namrec imel v mislih ene 2 RSa in mogoce 1 GTT - to ni problema izpeljat na kerikol 2 pasovnici
Torej: Cakam na enga RSa (blo bi fajn da pride tudi kaksna stock GTT), ko se zmenimo kdaj in kako pa se nam lahko seveda pridruzi kdorkoli hoce. Enkrat v prihodnosti pa se organizira nekaj bolj formalnega, predvsem zato, da bo preskrbljeno za lokacijo.
mnenja?
lp Xi
ne hiti počasi....
- Primož Five
- Kraj: Logatec
drzmo se Ljubljane in bliznje okolice ker je nekako v sredini vseh regij..vsaj za tale prvi miting. Ker ne vem ce se bo ljudem dal hodt tok dalec za tisto urco (vsaj unim ki niso iz notranjske in primorske)dete napisal/-a:pa sej bi bla res dobra, sm ze prej hotu to lokacijo napisat, ni zive duse dalec naokoli, pa se dokaj temno je (upam, da se kej dost ni spremenilo od takrat k sm biu nazadnje tam)nightmare napisal/-a:Kr u Podskrank u cono,ni druge.
Ce bomo pa kdaj organiziral neki bl resnega mi je pa vseeno kje je, sploh ce bi se zmenil za cel dan.
dete kje v snebrjah ste pa bli, ob enem travniku?
ne hiti počasi....
to je to ja, tista cesta pele proti zalogu..sam je cist tema pa tezko bi se kam dal ce bi nas blo vec k 5 ..drgac je pa fajn cesta tistdete napisal/-a:dol (iz AC, smer LJ-MB) smo sli na izvozu za Snebrje, pa na semaforju levo, pol pa ene dva km po cesti, no in tam k je ena dolga ravnina, sva odpelala drag ce se prov spomnim, je blo nekej govora o eni cistilni napravi, je bla pa tema, pa tistega konca LJ zal ne poznam tako dobro
Brnciceva se mi zdi se vedno najbolsi kompromis, velik placa za parkirat, siroka in osvetljena cesta...
mloncar: mislm da bi prej voznikom zmanjkal talenta kot avtomobilom na slalomu
ne hiti počasi....