Clio 16v vs. Clio RS vs. R5 GTT

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Se jst,ce res nebo predelec. :lol:
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

avto je tehnicno koncn brezhibn :lol: tk de bi prletu
Uporabniški avatar
gasper12

:D

Odgovor Napisal/-a gasper12 »

kot ponosni lastnik 16vja sem za.pa cimprej fantje k bencin se drazi :D
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Sej vrjamm de si ponosn, sam tok ponosn dej pa avatar vec k use drugo pa ni treba bit :lol: :lol:
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Ce uspem zrihtat avto bi su tut jst. :D Ce... 8)
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

clio open napisal/-a:Mislm js bi se tud prdruzu :D a to je ful ovira, k SE nism clan kluba? Sicer pa clio 1.4 RT, ampak je zaenkrat zlo zlo bogi :cry:
Ni ovira ker nisi edini :wink:

Glede na to, da je kr dosti zanimanja bi blo res fajn, da se v okviru kluba organizira spomladi ali poleti nekaj podobnega za vse ki bi radi malo potestirali avtomobile.

Do takrat pa, ker je lokacija najbolj problematicna in ker se nas je kar nekaj nabralo, sem imel v mislih bolj neformalno srecanje enkrat zvecer npr. na Brncicevi v Ljubljani, kjer je se najmanj prometa in bi se dal malo stestirati. Ce ima kdo kaksno idejo za boljso lokacijo naj pove.

Ko sem vpisal tale topic sem namrec imel v mislih ene 2 RSa in mogoce 1 GTT - to ni problema izpeljat na kerikol 2 pasovnici :).. Kar me spomni na to, da se vedno ni nobenega RSa

Torej: Cakam na enga RSa (blo bi fajn da pride tudi kaksna stock GTT), ko se zmenimo kdaj in kako pa se nam lahko seveda pridruzi kdorkoli hoce. Enkrat v prihodnosti pa se organizira nekaj bolj formalnega, predvsem zato, da bo preskrbljeno za lokacijo.

mnenja?

lp Xi
ne hiti počasi....
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Upam, da se bo to srecanje izpeljalo tako kot mora in potem ko bomo ugotovili, da znamo voziti naravnost :lol: se pa lahko dogovorimo, da se dobimo na kaksnem slalomu (upam, da bo letosnja sezona bolj uspesna kot prejsnja), pa tam preverimo kako se znajdejo tej avtomobili na zaviti progi :twisted:
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

:shock: zanimanje je res fenomenalno - pohvalno

kar se lokacije tice, bi bilo dobro, da se najde res en miren prostor, kjer ni pricakovati kakih nevsecnosti, ker ce se naenkrat nekje v blizini kaksnega naselja zbere nekja deset avtomobilov z mocnimi zvoki, bo kej hitro srecanja konec :wink:

s predlogi na dan...
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

brnciceva? ja se podpisem...lepo da se jih tok zanima 8)
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
dete

jest pa Fuego 85 (R5 16V vs. Clio 16V) pa se ene par clanov kluba smo sli enkrat nekam v Snebrje, kr zanimiva lokacija
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Kr u Podskrank u cono,ni druge. :lol:
Uporabniški avatar
dete

nightmare napisal/-a:Kr u Podskrank u cono,ni druge. :lol:
pa sej bi bla res dobra, sm ze prej hotu to lokacijo napisat, ni zive duse dalec naokoli, pa se dokaj temno je (upam, da se kej dost ni spremenilo od takrat k sm biu nazadnje tam) :wink:
Uporabniški avatar
XiWang

dete napisal/-a:
nightmare napisal/-a:Kr u Podskrank u cono,ni druge. :lol:
pa sej bi bla res dobra, sm ze prej hotu to lokacijo napisat, ni zive duse dalec naokoli, pa se dokaj temno je (upam, da se kej dost ni spremenilo od takrat k sm biu nazadnje tam) :wink:
drzmo se Ljubljane in bliznje okolice ker je nekako v sredini vseh regij..vsaj za tale prvi miting. Ker ne vem ce se bo ljudem dal hodt tok dalec za tisto urco (vsaj unim ki niso iz notranjske in primorske) :roll:
Ce bomo pa kdaj organiziral neki bl resnega mi je pa vseeno kje je, sploh ce bi se zmenil za cel dan.

dete kje v snebrjah ste pa bli, ob enem travniku?
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
dete

dol (iz AC, smer LJ-MB) smo sli na izvozu za Snebrje, pa na semaforju levo, pol pa ene dva km po cesti, no in tam k je ena dolga ravnina, sva odpelala drag ce se prov spomnim, je blo nekej govora o eni cistilni napravi, je bla pa tema, pa tistega konca LJ zal ne poznam tako dobro
Uporabniški avatar
XiWang

dete napisal/-a:dol (iz AC, smer LJ-MB) smo sli na izvozu za Snebrje, pa na semaforju levo, pol pa ene dva km po cesti, no in tam k je ena dolga ravnina, sva odpelala drag ce se prov spomnim, je blo nekej govora o eni cistilni napravi, je bla pa tema, pa tistega konca LJ zal ne poznam tako dobro
to je to ja, tista cesta pele proti zalogu..sam je cist tema pa tezko bi se kam dal ce bi nas blo vec k 5 ..drgac je pa fajn cesta tist :wink:

Brnciceva se mi zdi se vedno najbolsi kompromis, velik placa za parkirat, siroka in osvetljena cesta...

mloncar: mislm da bi prej voznikom zmanjkal talenta kot avtomobilom na slalomu :D drgac pa bi tud to sel kdaj sprobat ja
ne hiti počasi....
Odgovori