peskanje in barvanje platisc-slike
evo platisca so ze na peskanju, tako da za tiste ki jih zanima, bojo prsle slike postopka barvanja,
pri enih platiscih mamo problem ker se na nekaterih mestih ne da cist odstranit spric kit, tako da bo lahko pride do kaksne reakcije pri elektrostaticnem barvanju zaradi visokih temperatur, vendar jih bomo dali najprej cez pranje in cez pec tako da bo pred barvanjen prslo do reakcije in potem ne bomo imeli pri barvanju problemov
verjetno bom moral malo rocno zbrusit platisca da bo bolj fina podlaga, vendar tega ne bi bilo potrebno narediti ker je pri elektrostaticnem barvanju zelo debel nanos barve proti mokrem barvanju
pri enih platiscih mamo problem ker se na nekaterih mestih ne da cist odstranit spric kit, tako da bo lahko pride do kaksne reakcije pri elektrostaticnem barvanju zaradi visokih temperatur, vendar jih bomo dali najprej cez pranje in cez pec tako da bo pred barvanjen prslo do reakcije in potem ne bomo imeli pri barvanju problemov
verjetno bom moral malo rocno zbrusit platisca da bo bolj fina podlaga, vendar tega ne bi bilo potrebno narediti ker je pri elektrostaticnem barvanju zelo debel nanos barve proti mokrem barvanju
Ce bo se kaka runda bi sej az tudi prijavil. Pa kolega ma tut 4 komade ki bi jih dal peskat. Pa ce mi lahko kdo razlozi kaj to pomeni "omejeno" stevilo barv? A zlata bi sla? Ce pa ne a bi se dal samo peskanje dat delat?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

No sej men ni problem da jih pihnem, ker bi res rad da so v original barvi, ker ce je ni prava barva so k zenf al pa k ene rejverske ne vem kwa.
Tko da po svoje bi jih skoraj raje sam pobarval, za peskanje bi bil pa sigurno interesent.
Clio 2.0 16V Williams 94'