amaturna plosca megane 2 zakaj se slisijo cricki

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Maxxo

Odgovor Napisal/-a Maxxo »

Sem probal ze vse mozne carovnije pa ne pomaga. Da bi vsaj toliko blizu ventilatorja dosegel da spiham z zrakom. Predvidevam da je treba brisalce stran in plastiko pod vetrobranom.
Uporabniški avatar
dgorica
Kraj: KNEŽA okolica TOLMINA

Odgovor Napisal/-a dgorica »

pr mojmu se pa zdej pozimi pojavljajo cricki v visoko toncih na armturi je pa letnik 04 me foll jezi :x
lp car. megane 1.9 dci
Uporabniški avatar
scenicII
Kraj: Okolica Celja

Odgovor Napisal/-a scenicII »

Maxxo napisal/-a:Sem probal ze vse mozne carovnije pa ne pomaga. Da bi vsaj toliko blizu ventilatorja dosegel da spiham z zrakom. Predvidevam da je treba brisalce stran in plastiko pod vetrobranom.
Tocno tako, brisalce stran in plastike, pa si tam. Jaz sem to opravil in posesal listje ven, ko sta se mi zamasili odvodni cevki prostora pod brisalci in sem imel poplavo v avtu, tako da sem bil prisiljen iti v ta poseg. Ni pa lustno delo, ker brisalci nikakor nocejo dol (skoraj obvezna uporaba "apcigerja").
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

SESCAR napisal/-a:Kr navad se...pac vozs renoja :lol: .....drgac pa jest cricke utisam z radijem :lol:
Take izjave najbolj sovrazm!! :mad:

Ampak zal je tko.... :cry: :cry: :cry:
Ljudje, ki imajo avto le za pot iz to?®ke A v to?®ko B, se mi smilijo...
<<<my album>>>
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

nben avto ni popoln tako da....se pa da vse resiti na lep nacin :lol:
Slika
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Narobe je, da se tolazite z dejstvom, da je to pac reno. Na prejsnji strani sem opisal kako je s tem pri nas - pa gre za avto, ki je sinonim za kakovost (zlasti v razredu v katerem je tudi Megane). :wink:
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
M4st3r
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a M4st3r »

vidm pol da mamo vsi isti problem, jest sm avto kupu lansko leto Julija, pa je polno crickov, ko je avto mrzel ropota k nvem kaj, pol k se pa segreje pa cela armatura poka! Sm mel ze ene 5x na servisu zarad iste stvari pa je se kar popolnoma isto tko da nvem ce so se sploh kaj trudili da bi napako odpravili! :D
recept

Odgovor Napisal/-a recept »

M4st3r napisal/-a:vidm pol da mamo vsi isti problem, jest sm avto kupu lansko leto Julija, pa je polno crickov, ko je avto mrzel ropota k nvem kaj, pol k se pa segreje pa cela armatura poka! Sm mel ze ene 5x na servisu zarad iste stvari pa je se kar popolnoma isto tko da nvem ce so se sploh kaj trudili da bi napako odpravili! :D
Dobrodosli v svetu Renault. Pri prvem Scenicu sem se se trudil in sitnaril, pri drugem ze manj, sedaj pa enostavno pozrem crickanje, ceprav me kot slusnega cloveka mocno moti.

Na niti enem Renault servisu niso uspeli urediti zadeve na prejsnjih dveh, tako da sedaj niti ne sprasujem vec (samo se kaj mi bodo razmajali pod armaturko)
Odgovori