Potrdim iz lastnih izkusenjSvamca napisal/-a:Tako je; filter je vgradni v obliki originala.
drugace da pa 1.4 masinca kr lep pa mocn zvok od sebe tko da se folk kr za tabo obraca kt ga prtisnes!
filter R19
Moj brat je pelou cliota na tehnicnga z sp. filtrom, poleg tega je biu kit pa so bli plini u piko (lambda sonda - 1.01) pa nc ni teziu pa se vedu ni zanga ker tud haube ni odpru, tako da brez skrbi!!!
Pr mojmu se je pa na tehnicnem slisou filtr pa se prasou ni kva mam to!!!
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V
Mislm da najbols nardis, da se zapeljes v kaksno trgovino s to robo pa uprasas, ce lahko sprobas razlicne varjante. Jst sm tko naredu, sprobov par filtrov pa je. Zdej za vas konc pa nevm ce je kje kaksna trgovina, da lohka prej probas.Vick napisal/-a:sam zdei pa res ne vem ka bi dau u mojo 19ko..?! hmmm...
lp!
Če je ravno, ni zabavno.
To je pa fajn tehnicni pregled. Sam ce je pline meru je mogo havbo odpret, da je porino neko merilno palco tm ko je sipka za ole not, p klese prklopu na kabl 1.celindraSvamca napisal/-a:Moj brat je pelou cliota na tehnicnga z sp. filtrom, poleg tega je biu kit pa so bli plini u piko (lambda sonda - 1.01) pa nc ni teziu pa se vedu ni zanga ker tud haube ni odpru, tako da brez skrbi!!!
Vozim Renault...ker se cenim!
lp
evo zdei mam filter(kuplen od slickerja)
zdei nameravam to montirati z rosfrej cevmi...en majstr mi je reku nej se u lj zapelam na odcep lj-vic...tam je tista firma...MDM, reku je d bom tam sigurn dobu materjal. Zdej me zanima k sm na netu gledu d mors kupt najmanj 6 al 8 metrov....tok tega pa jst ne rabm
je ze kdo biu tam,ma kdo kake iskusnje s MDM?
hvala za odgovore
ka mi se prporocate poleg rosfrej cevi...
evo zdei mam filter(kuplen od slickerja)
zdei nameravam to montirati z rosfrej cevmi...en majstr mi je reku nej se u lj zapelam na odcep lj-vic...tam je tista firma...MDM, reku je d bom tam sigurn dobu materjal. Zdej me zanima k sm na netu gledu d mors kupt najmanj 6 al 8 metrov....tok tega pa jst ne rabm
hvala za odgovore
ka mi se prporocate poleg rosfrej cevi...