TWINGO GT by Broker

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Helly
Kraj: Ljubljana, Tržič,...

Odgovor Napisal/-a Helly »

Danes sem dobila denar pa mislim, da bom res prsla...

No te drzim za jezicka...z veseljem grem s tabo :wink: ker v novem Twingotu se pa res se nisem peljala :D :oops:
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
Uporabniški avatar
broker

Odgovor Napisal/-a broker »

...baje je dovolj prostora,da se da tudi prespat notr,...lahk probava :a2_mongo4yj

no,..ql,..sm pridi,da bos vedla in vidla,kje je Kolpa. :wink:
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

vsak dan ga gledam pa se zdej ne vem ce ma isto "legen zice" kot stari twingo :lol: ? ali po slovensko se prednji zici podrejo skos do zadnje klopi?

lp
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Uporabniški avatar
broker

Prednji se, in celo zadni se mal nagnejo od osnovnega polozaja za caa 30stopinj. Za kaj je ze to pomembno? :lol: 8) :puppydogeyes:
[email protected]
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

broker napisal/-a:Prednji se, in celo zadni se mal nagnejo od osnovnega polozaja za caa 30stopinj. Za kaj je ze to pomembno? :lol: 8) :puppydogeyes:
ja to bos pa polj vidu :a2_mongo4yj ti bo Helly pokazala :a2_Fredy_kul :a2_torta
RS-sport
Uporabniški avatar
broker

Barabe,sm na eno mislite :rainbow1:
[email protected]
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

RS-sport napisal/-a:
broker napisal/-a:Prednji se, in celo zadni se mal nagnejo od osnovnega polozaja za caa 30stopinj. Za kaj je ze to pomembno? :lol: 8) :puppydogeyes:
ja to bos pa polj vidu :a2_mongo4yj ti bo Helly pokazala :a2_Fredy_kul :a2_torta
kasn racunalnik vazno da se zici podrejo :a2_grinn
Drgac je avto lep .... :smt043
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Vi kar zice podirajte.

P.S.: Avtic je pa kar lep. Sem si ogledoval novinarskega pri nas v salonu, pa moram rect, da je znotraj res prostoren, izdelava notranjosti vsecna in pravzaprav mu nic ne manjka (razen 16" platisc in distancniki - ni pa nujno). Je lepsi v zivo kot pa na slikah.
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

lep avtek. skoda samo da nimas se stresnega okna. sem ga peljal na testni pa se lepo pele, ni neke pretirane potrebe po nizanju (razen vizualno). navor je pa tut mene presenetu :shock:
We are forced to act as if we are free...
Uporabniški avatar
Citroenovc

Odgovor Napisal/-a Citroenovc »

@broker - veliko prijetnih km ti zelim z novim prijateljem.

Moram pa se nekaj na temo navora dodat. Po 30km krogu s TCE Twingom sem preprican, da se niti pod razno mali turbomlincek ne more primerjat s klasicnim atmosferskim 1.6 bencinskim motorjem.
Ni slab za 1.2 motor - ampak tale Renaultova primerjava, ki so jo nekaj objavljali - pa v praksi ne obstoji ...
Ce drugega ne - ce zelis izstisnit iz njega navor - potem ga moras gnat u vrtljaje ... takrat se pa porusi tudi trditev, da ostane motor sparovcek ...

Je malo bolj nabrit 1.2 motor and that's it ...
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
broker

Niso vse naj naj mogli na tega da,.ker pol nebi rs izstopal ko pride vn :D
Motor kot sem ze omenil je dinamicen,ni pa to nek sportnik,je pac 1.2.

Dobro bi blo met stresno okno,pa esp,...pa se kej,sm prides na ceno ki je absolutno prevelika za avto najnizjega razreda,,...se vedno bo to le TWINGO. Za leto,dve, ti pa to noben nic ne prizna,ko ga prodajas,...

Imam ga tocno 1 teden,porabil sem 2 rezervarja goriva, poraba okol 7-8 l/100km naredil caa 950km-z dvemi rezervarji. Splosno mnenje: Zaenkrat dobro!
[email protected]
Uporabniški avatar
SamoK

Odgovor Napisal/-a SamoK »

uu..lepa stvarca tole :wink:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Broker to mas porabo pri zmerni voznji :roll:
RS-sport
Uporabniški avatar
Citroenovc

Odgovor Napisal/-a Citroenovc »

RS-sport napisal/-a:Broker to mas porabo pri zmerni voznji :roll:
Meni so pri Malgaju zatrdili, da ce se vozi cimvec brez uporabe turbine - potem pije 5-5,5l; da ko so ga pa poln sus gnali - pa tam 9-9,5l. Tak da ce to drzi - je Broker v intermediate rezimu ;)
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
broker

Pri zmerni voznji ja,pa skoz s klimo! Pomoje ce bi hotu,da pije pod 7 ga bi mogu res sparat,.. liter gor dol,... Kaj pa ko gre ob soboth za pijecke po 50eur in vec,tud ne gledas al bos spil se nekej al ne,...vsaj jst ne! Kaj pa vi gorenjci? :lol: 8) joke.
[email protected]
Odgovori