elektroniki ali fergazerju se je zmesalo!!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
anze

Odgovor Napisal/-a anze »

Zadnjič spremenil anze, dne 22 Jun 2007, 17:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

anze napisal/-a: pa se slika......tam kjer se ne vidi pride konektor iz strani na vbrizg
Slika
Da te malo popravim...tisti konektor ki je s strani (ki se ga ne vidi) je konektor za tipalo polozaja lopute...konektor za vbrizg pa je ta rjavi katerega si obkrozil z rdeco...

LP!
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

A ni tipalo polozaja lopute tisti cez katerega gre zajla za gas? :?
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
anze

ugotovili smo da z vplinjacem ni cisto nic narobe, (ker je bilo z drugim vplinjacem popolnoma isto), ampak je ta napaka nekje drugje.....NAPAKA= NEENAKOMERNI VBRIZG GORIVA IZ VPLINJACA NA LOPUTO---to je dejstvo...! :wink: .....kdo bi mi znal povedat, kateri element ima nadzor nad tem, koliko goriva spustiti na loputo ( verjetno en del elektronike) :roll: :roll:
Slika Slika
firediver

Odgovor Napisal/-a firediver »

Senzor za temperaturo hladilne tekocine ali zraka..lahko tud zgublja stik.
Zapacan injektor ali pa je racunalnik sel po gobe..
Ce imas problem in si tega ne priznas, imas ze dva problema!
Uporabniški avatar
anze

firediver napisal/-a:Senzor za temperaturo hladilne tekocine ali zraka..lahko tud zgublja stik.
Zapacan injektor ali pa je racunalnik sel po gobe..
kje pa sta senzorja za hladilno tekoc ter za zrak=?, zapacan injektor odpade ker se omenjena tezava pojavlja ze pred injektorji......racunalnik da je sel po gobe :roll: ..jutri mi mehanik tocno pove kdaj pride avto na zdravljenje :D
Slika Slika
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

pravis da ko ugasnes avto, da ti se neki casa neki vrti v masini? tole ti vrti motorcek prostega teka, to pa zato ker je notr polzek losan od akse. razdri zalimaj polzek nazaj. pa porocaj

mel brat enak problem kot si ga opisal ti, pa je blo potem OK
Slika
Uporabniški avatar
anze

Re: elektroniki ali fergazerju se je zmesalo!!...ze bolje;)

tako....vceraj sem obiskal majstra ki ze dolga leta popravlja samo Renaulte 8) .... zamenjal mi je mislim da se rece predracunalnik al kao ze no u glavnem to crno skatlico ki se nahaja v motornem prostoru tam pri dvigalki ( na sliki)....in moram reci da se je stanje po zamenjavi bistveno izbolsalo ampak se ni povsem u redu....
to je ta zadeva;
Slika
tako da mi avto sedaj nagaja samo se kadar je hladen oz se ne segreje do tocno dolocene temeprature....danes sem poslikal do kam se mora ogreti motor da ne prihaja vec do trokiranja motorja...
slika; Slika
od tu naprej dela avto kot urca
upam da mi tudi to ko je avto hladen in mi trokira uspelo odravit kaj kmalu..... :roll: :roll: ........
Slika Slika
Odgovori