Zoki`s Clio 1.4rt

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Zoki
Kraj: Cerkno

Odgovor Napisal/-a Zoki »

king_m
Samo ce bos nizal... bo tvoj macek precej prikrajsan za udoben spanec pod avtom. Tko da... razmisli mal
Ja to mas prav...sej razmislam da bi najprej macka prasu ce mi dowoli da auto znizam :D :D :D
Zadnjič spremenil Zoki, dne 07 Sep 2007, 17:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zoki

No pa je na autu narjen se en update...znizan za -35mm :D :D :D
Uglavnem slike pridejo kmal...v pondelk pomoje k prej nim cajta k bo treba mal delat cez wikend :?
Uporabniški avatar
Zoki

In po dolgem casu sem le naredil ene par slik mojga Cliota, ki se je pred dvema mesecema dal dol :D (-35mm spredaj Apex in zadaj torzija). Moram rect, da se auto na cest zelo lepo obnasa :D Sicer razmisljam da bi se zadaj torzijo mal bolj premaknu :)

Pa se slike(malo bolj slaba kvaliteta zarad sonca :D:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Dodal pa sem se vratni zvocnik in visokotonc 8) ):
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

lepo zgleda, sam kok se pozna 1.5cm, moj je za 5cm spuscen, pa se mi zdi full nizji...

ka zvocniki so 16ke?? Lepo pride...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Torzijo pusti kjer je. Lepo tko zgleda...
Uporabniški avatar
Zoki

gagi«d hype:
lepo zgleda, sam kok se pozna 1.5cm, moj je za 5cm spuscen, pa se mi zdi full nizji...

ka zvocniki so 16ke?? Lepo pride...
Men se drgac zdi da se je avto dost spustu...sej lohk primerjas s prejsnimi slikami.
Zvocniki so pa original velikost notr kot pride lukna v plehu narejena. Spila pa kar uredu
:D
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Sej ne recm da ni dost, se opazi takoj, mogoce se na slikah ne vid, sam u zivo se fuul vidi...

Hocm sam rect da je med tvojim pa mojim se vseeno full razlike, pa ceprav je realno samo 1.5cm....
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

glih lepo linijo ima avto,ce bi,bi moral zadi in spredi it se dol

lep clio 8)
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
Zoki

Thnx za pohvale :smt049 :D
Zanima me pa se ce kje kdo slucajn prodaja al pa ce kdo ve za koga ki prodaja haubo od 16v???Bi nujn rabu...
Kleemen
Kraj: Ajdovščina

Odgovor Napisal/-a Kleemen »

Zoki napisal/-a:Ja glede predelav mam u planu:
-15 col feltne
-nizanje(ne mislim pretiravat)
-barvanje letvic in ogledal v barvo avtomobila
-podaljski odbijacev,zadni spojler,pragovi
-hauba 16v
Pol bomo pa vidl kako pa kaj naprej.
Ja tisto odzad je pa nalepka SLO ki mi gre pa konkretno na zivce.Najprej je bla cez tisto prelimana se ena nalepka ampak mi jo je uspelo s fenom odstrant. Ce ma kdo kaksen predlog kako nj se se te znebim...??? :D
Jaz sem nalepko (prav tako SLO) segrel s fenom in otrgal dol. Pol je pa ostalo lepilo kot pr tebi in sem mal z nitro razredcilo podrsal in gre lepo dol pol na koncu pa se lepo mal z cistilom za sipe al pa cisto vodo na fino spucas, in to je to :wink:
Uporabniški avatar
Zoki

Kleemen:
Jaz sem nalepko (prav tako SLO) segrel s fenom in otrgal dol. Pol je pa ostalo lepilo kot pr tebi in sem mal z nitro razredcilo podrsal in gre lepo dol pol na koncu pa se lepo mal z cistilom za sipe al pa cisto vodo na fino spucas, in to je to Wink
thnx za nasvet...bom jutri probal pa bom vidu kako se bo obneslo...sam z razredcilom bo treba bl na izi :D
Kleemen

Zoki napisal/-a:
Kleemen:
Jaz sem nalepko (prav tako SLO) segrel s fenom in otrgal dol. Pol je pa ostalo lepilo kot pr tebi in sem mal z nitro razredcilo podrsal in gre lepo dol pol na koncu pa se lepo mal z cistilom za sipe al pa cisto vodo na fino spucas, in to je to Wink
thnx za nasvet...bom jutri probal pa bom vidu kako se bo obneslo...sam z razredcilom bo treba bl na izi :D
np..ja z razredcilom bol na izi ja :D malo ga zlij gor na neko cunjo pa podrsaj dol lepilo in na koncu z drugo cunjo se na fino z vodo ali pa cistilom za sipe..vsaj tko sm jst naredu in je kot novo :D
sam mal pazi da ne bo res prevec razredcila, ker baje da lohk razzre barvo :?
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

Normalno, da razzre barvo, zato pa je razredcilo. Raje tisto ocisti z bencinom za ciscenje, bo slo glihtako dobro stran.
Kleemen

Duli napisal/-a:Normalno, da razzre barvo, zato pa je razredcilo. Raje tisto ocisti z bencinom za ciscenje, bo slo glihtako dobro stran.
Meni razredcilo ni razzrlo barve :!: ampak, ce ga bi pa dal prevec in vec casa drsal, pa bi mogoce mal razzrlo, ampak za to lepilo dat dol, mislim da ne bi smelo bit problema. Ja pomoje gre tudi z cistilnim bencinom dol ja :wink:
Uporabniški avatar
Zoki

Evo pa se vam po dougmu casu spet mal oglasam, da osvezim malo to mojo temo :D No na avtu se od zadnjic na zunanjosti ni nic veliko spremenilo razen cist ena malenkost 8)
Pod havbo pa je nov jermen, napenjalec in pumpa, ker sem se pocasi priblizal 100k km :D V kratkem pa bo treba se olje zamenjat k je ze kar precej obrabljeno in mal rjo porihtat na obeh zadnjih blatnikih...se mi zdi, da je to ze kar precej po defaultu pri Cliotih :? Ko bodo blatniki v obdelavi bom zraven pa se vse stranske letvice ter ogledala dal v barvo avtomobila 8)
Pa se malo slik iz foto-sesna, ki sem ga imel danes :P

Slika

Slika

Slika

Ze mal cez 100k :lol:
Slika

Malenkost na zunanjosti avtomobila...nastavek za auspuh(najden na poti iz sole) =)) Pride enkrat tud taprav lonec gor...enkrat=P
Slika

In se kocke, ki sem jih iskal ze ene par let...sam verjetn na napacnem mestu :lol:
Slika

Graje, pohvale, predlogi in vse zivo je seveda dobrodoslo :wink:
Slika
Odgovori