RS-sport napisal/-a:
ko bi mel se motor tak, kakrsna je oznaka
Hehe jaa.. Jaz sem tudi prvo mislil, da gre za 100 km, potem sem pa na stari prometni videl, da je 82 KM! Zaenkrat bo tudi 82 super...Kasneje se pac clovek malo razvadi!
Najverjetneje si je prejsnji lastnik to dodal (Ceprav je bil clovek srednjih let)...Ce je ze bilo gor naj bo! Ker dvomim, da je bilo to ze od zacetka gor!
Edino mikimiske morem jutri se dol odlepit iz zadnjih stranskih stekel... So zgleda otroci od prejsnjega lastnika nalepli! Drugace pa je avto v ful dobrem stanju!
Mogoce si celo mene videl, ker sem mel do nedavnega se 14" gor z zimskimi gumami
Za 16", pa itak nikoli nisem imel niti TUV-a (Beri voznja na crno) Morda si jih bom dal na totega jih pe mam doma, samo ce ga ne nizas smesno zgleda! Vcasih se pa peljem npr na vikend pa ne pridem po travi
vse firme, alpine, blaupunkt, sony,...imajo adapterje ki omogocijo obvolanske komande in pa prikaz na displayu od BC-ja.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Mark napisal/-a:
Pa barvanje letvic se nacrtujem v prihodnosti ne takoj zdaj, pride pa barvanje kr drago (Hauba + letvice okol 300 eur)! Pa tatoo dol...
Prej se se pozanimaj kje drugje, ker tale cena je pa pretirana
Mark napisal/-a:
Pa barvanje letvic se nacrtujem v prihodnosti ne takoj zdaj, pride pa barvanje kr drago (Hauba + letvice okol 300 eur)! Pa tatoo dol...
Prej se se pozanimaj kje drugje, ker tale cena je pa pretirana
Hah to si bil pri takem majstoru ki mi je reko za vso plastiko okoli 400eur