R5 GTT l.xx - Neki slikic moje r5-(Stran 74, Fotošuting)
Kolk cajta? Nevem ne morem natancno dolocit, zato ker jst cez teden studiram v LJ pet,sob pa ned, pa rihtam doma koker mi sploh casa ostane, lahk ti pa povem da za vgradnjo armature sm porabu ceu teden ker so glih ble pocitnice, pa je blo napol koncano,pol pa se detalji, drugace pa mam avto ze skor kako leto pa pomalem pocas rihtam, sej planov, pa nacrtov mam se polno, sam ko ni kesa pa casa, pa sej bo , tk ko pravjo pocas se dalec pride (hiter pa se dle) 
sej ni vazn kaj drugi menijo o tvojem avtomobilu, vazno da je teb usec.. ..torej ce si pa bol levi (oz nimas toliko rocnih spretnosti) in ti drugi avto porihtajo, pa si z njim zadovoln, pol je vse OK!BoneS napisal/-a:to je rees, sam lah si pa cist levi za vseskp. po ti pa druga ne ostane (pa ne mislim sebe zjmloncar napisal/-a:osebno veliko bolj cenim porihtane avtomobile, kjer so lastniki vecino dela opravili sami (tako kot v tvojem primeru), kot pa da ti ga drugi porihtajo!!!)
sam sm ze dost stvari naredu (za avto skor nic), pa seje dostkrat zgodil, de bi blo cenej, ce bi kupu ali pa dal drugemu naredit, ampak mi tisti obcutek uspeha, da mi je ratal naredit, zelo veliko pomeni! lep primer za to je kovcek za lok k sm si ga naredu.. ..v koncni fazi me je drazje prsu k pa ce bi ga kupu
Hvala, hvala, vsem, sej tist krogec sm ze tut jst studiru, sam se cakam da se odlocim kak znakec bom dal u sredino, pa se blago morm kupit ko sm ga cist do zadnjega koncka porabudarkdog24 napisal/-a:Lepo zgleda sm presenecen, js bi mogoce se na sredini volana tist obleku v modro barvo kot je na armaturki.
Zelo dobro si se potrudil.
Evo ze spet aktiven vikend:

Vrjetno se vam ze sanja o cem je govora

Zdej pa ze 100% veste!

Eto pa smo mal zbrusli!

Se oba!

Sestavljeno ter pripravljeno za prvo vgradnjo, tu se se vidi napenjalnik, za nastavljat trdoto

In koncno vgrajeno, zdaj se pa ze susi ker sm po testni voznji vzel vn ter pripravil za barvanje.

Vrjetno se vam ze sanja o cem je govora

Zdej pa ze 100% veste!

Eto pa smo mal zbrusli!

Se oba!

Sestavljeno ter pripravljeno za prvo vgradnjo, tu se se vidi napenjalnik, za nastavljat trdoto

In koncno vgrajeno, zdaj se pa ze susi ker sm po testni voznji vzel vn ter pripravil za barvanje.
Hvala, hvala
Eto se stevc pokazem kk zgleda ponoc, konc mi ga je ratal slikat:

To je pa moj last izum, mater je blo ene zaje... da sm ustimu da se svetloba enakomerno razporedi po vsej povrsini! Sam tle se mal cudn vidi, u zivo ni nobenih odstopanj v niansah, pa za obrate si morm uzet cajt pa ga se enkrat zrihtat, sj bo!
Avtorske pravice pridrzane
Eto se stevc pokazem kk zgleda ponoc, konc mi ga je ratal slikat:

To je pa moj last izum, mater je blo ene zaje... da sm ustimu da se svetloba enakomerno razporedi po vsej povrsini! Sam tle se mal cudn vidi, u zivo ni nobenih odstopanj v niansah, pa za obrate si morm uzet cajt pa ga se enkrat zrihtat, sj bo!
Avtorske pravice pridrzane