wanli S-1099

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

malo sem pogledal na netu in sem nasel par testov za gume.zdaj mi vec nic ni jasno. gume hvalijo na vse nacine, nevem izgleda da sem prevec zahteven ali kaj :!: :?: prej sem gori mel G-F1 so bile res odlicne edino sem jih po 20000 tisoc km zlizal.
Uporabniški avatar
zizek

nove gume se ze vrtijo na RS-u in sicer FALKEN ZE- 512 na mokrem so se za enkrat izkazale dobre.jutri pa upam da bo soncek posijal da bom kak milimetercek na ovinku pustil od gume. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
icewoman
Kraj: Slat´na

Odgovor Napisal/-a icewoman »

Freshman napisal/-a:zizek Ocitno ne hodis k dobremu vulkanizerju ce ti je ponudil tako gumo razen ce nisi sam inzistiral .
Verjetno bi se dalo dobit kaj boljsega za 70 eur po komadu .Mislim da bi bil ze Kumho boljsi. !
Sem pred kratkim kupil GY Eagle F1 195/50/15 (vem ni ista visina) in sem za komad dal 54eur z montazo.
Posevnookci nas filajo z vsem mogocim !![/b]
a kumho so pa zanic al kaj?
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

helou, no potem pa cliace ze leti naprej? :wink: 8)

Za falken sem slisal da so dobre gume, samo jih ziher ni nihce tako konkretno sprobal, kot si/jih bos ti :lol:

se vidimo na srecanju v prekmurju ne?
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

legionar napisal/-a:helou, no potem pa cliace ze leti naprej? :wink: 8)

Za falken sem slisal da so dobre gume, samo jih ziher ni nihce tako konkretno sprobal, kot si/jih bos ti :lol:

se vidimo na srecanju v prekmurju ne?
falken so pri nas v avtomagazinu spluval do konca. Naj bi bila katastrofalna na mokrem pri zaviranju, ostalo pa povprecno. Brat jih ma na pezoju tko da ni nobene pristranskosti.
Enigma motorsport
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Falken (ZE-502) res niso nevemkaj. Na suhem so dobre, na mokri podlagi solidne (slabe pri zaviranju). Falken ZE-452 (al neki tazga) pa naj bi bile dost boljse.
Uporabniški avatar
Freshman
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a Freshman »

nightmare No sem si mislil da ni Renault se bomo pa najbrz vsi strinjali da BMW in Renault nimata istih voznih lastnosti in je tudi sam koncept avta razlicen tu pa predvsem mislim na podvozje in tukaj je tudi razlog zakaj se ista guma na razlicnih firmah avtomobilov razlicno obnese!Le za primer ko sem imel Forda mi je pri naganjanju prvi konec uhajal pri Renaultu pa zadnji !
icewoman saj nisem rekel da so Kumho slabe gume osebno menim da so boljse kot VanLi !
Sem imel moznost na avto dat Kumho 195/50/15 za 40eur pa sem se raje odlocil za GY za 54eur istih dimenzi !
Uporabniški avatar
zizek

v glavnem razlika lahko napisem je ogromna na pram Wanlija.sem pa videl test od nasih.so celo napisali da je guma" nepriporocljiva".sem pa pogledal test drugih drzav od nemcev ,americanov ... pa pisejo totalno drugo zgodbo.ko bo cesta suha bom se vrgel na kako furo da vidim kako je na suhem da ga res konkretno isprobam.
seemon
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a seemon »

pery napisal/-a:
zizek napisal/-a:ja mi je pac vulkanizer priporocal.zdaj pa kaj je, je.saj ne da so tako narobe vendar sem vec pricakoval.pred leti sem tudi imel gume neke cudne firme(ce se dobro spomnim VENTUS)sem pa ful bil znjimi zadovoljen, mi jih pa je priporocal isti vulkanizer.sem se pa igral malo z pritiski v gumi in je zdaj kar vredu.
ventus prou firma,al hankook ventus?kr te hankook so baje ured gumce? :? no js upam da se nebos vec tok opeku pri nabavi.sej zato pa je forum,da se uprasa,pa slisis mnenja iz prve roke.nej ti bo to sola za drugic,hehe :oops: :wink:
Hankook ventus rs-2 so baje vrhunske, na tujih forumih jih zelo hvalijo...
Uporabniški avatar
zizek

Ta EALKEN pa je res vredu guma edino mam spet en problem;prehitro se nucajo.Danes sem meril profil in 2 pa pol mm sta sla ca ca.Ce pa mam tak rad ovinke. :D :D :D
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Dobr si ni kej :lol:
Odgovori