wanli S-1099
a kumho so pa zanic al kaj?Freshman napisal/-a:zizek Ocitno ne hodis k dobremu vulkanizerju ce ti je ponudil tako gumo razen ce nisi sam inzistiral .
Verjetno bi se dalo dobit kaj boljsega za 70 eur po komadu .Mislim da bi bil ze Kumho boljsi. !
Sem pred kratkim kupil GY Eagle F1 195/50/15 (vem ni ista visina) in sem za komad dal 54eur z montazo.
Posevnookci nas filajo z vsem mogocim !![/b]
falken so pri nas v avtomagazinu spluval do konca. Naj bi bila katastrofalna na mokrem pri zaviranju, ostalo pa povprecno. Brat jih ma na pezoju tko da ni nobene pristranskosti.legionar napisal/-a:helou, no potem pa cliace ze leti naprej?![]()
![]()
Za falken sem slisal da so dobre gume, samo jih ziher ni nihce tako konkretno sprobal, kot si/jih bos ti![]()
se vidimo na srecanju v prekmurju ne?
Enigma motorsport
nightmare No sem si mislil da ni Renault se bomo pa najbrz vsi strinjali da BMW in Renault nimata istih voznih lastnosti in je tudi sam koncept avta razlicen tu pa predvsem mislim na podvozje in tukaj je tudi razlog zakaj se ista guma na razlicnih firmah avtomobilov razlicno obnese!Le za primer ko sem imel Forda mi je pri naganjanju prvi konec uhajal pri Renaultu pa zadnji !
icewoman saj nisem rekel da so Kumho slabe gume osebno menim da so boljse kot VanLi !
Sem imel moznost na avto dat Kumho 195/50/15 za 40eur pa sem se raje odlocil za GY za 54eur istih dimenzi !
icewoman saj nisem rekel da so Kumho slabe gume osebno menim da so boljse kot VanLi !
Sem imel moznost na avto dat Kumho 195/50/15 za 40eur pa sem se raje odlocil za GY za 54eur istih dimenzi !
v glavnem razlika lahko napisem je ogromna na pram Wanlija.sem pa videl test od nasih.so celo napisali da je guma" nepriporocljiva".sem pa pogledal test drugih drzav od nemcev ,americanov ... pa pisejo totalno drugo zgodbo.ko bo cesta suha bom se vrgel na kako furo da vidim kako je na suhem da ga res konkretno isprobam.
Hankook ventus rs-2 so baje vrhunske, na tujih forumih jih zelo hvalijo...pery napisal/-a:ventus prou firma,al hankook ventus?kr te hankook so baje ured gumce?zizek napisal/-a:ja mi je pac vulkanizer priporocal.zdaj pa kaj je, je.saj ne da so tako narobe vendar sem vec pricakoval.pred leti sem tudi imel gume neke cudne firme(ce se dobro spomnim VENTUS)sem pa ful bil znjimi zadovoljen, mi jih pa je priporocal isti vulkanizer.sem se pa igral malo z pritiski v gumi in je zdaj kar vredu.no js upam da se nebos vec tok opeku pri nabavi.sej zato pa je forum,da se uprasa,pa slisis mnenja iz prve roke.nej ti bo to sola za drugic,hehe
![]()
- killah bee
- Kraj: Ljubljana