Clio 1.4 RT l.1994 by gagi`d hype -->nove slikce

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

mas maroagoni zeta linea,to kar sem jaz dal zaj na avto za 60eur komad,al pa te goodyear eagle F1 za 67eur

malo pa coha po zadnjem blatniku ja z 195/50 r15
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

sm ga vidu na avtomobilizem meet-u, lep clio,sam nujno je treba uno rjo sanirat ker res grdo zgleda :?
Slika Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Evo neki novga spet na avtu, postopka nisem posliku, ker sm skor umru med njem, pa se mi ni dal se slikat zraven je pa vlka jeba spravt kable iz vrat v avto, ce tam ni vec nobenga mesta, k so luknce...

V glavnem sej vidte kako pride... Gor pr visokotoncih bo enkrat ko bo vec cajta malo les prsla do nadaljnega je to zame vredi, drgac pa spila res dobr nism si mislu da 13ka na radio prkloplena da tok leps bas v vozilu, v glavnem sm zadovoln, z akustiko mislim urejat samo se en wufer, ki bo na ojacevalc prkloplen, tko da bo mal bol mocn bas ostalo mi je cool...

Ja no z zmikavci je pa cist enostavno, vzames onega vn in tega notr, je blo bol enostavn kokr tole napisat.. :P

Slika
Slika
Slika

se ena slikca avtomobila with new smerokazi
Slika

Bojci: Ja sej sm vsak vikend gor, sam mam zdle ful mal cajta (u tork en zaj.. izpit...)

rambo: Dobu sm barum bravuris, k je baje dobra guma fejst ugodno, k sm mogu sam 2 zamejat, 2 so dobre, tam je pa prodajalc meu samo se dve gumi ki jih ni mogu prodat, pa mi je dal popust 36eur na gumo sem odstel...

pery: Hja res je kriza, na voznikovih vratih, k je bil butjen, pa zlo slabo postrihan, pa ko sm ga kupu se ni blo tko kriticn, sam ta k... se hitr razsirja...!!

Pride zdj na vrsto strihanje, sam me je strah da ne bo pred poletjem, ka mi bi lahk okvirno cene povedal kok pride tkole popravljanje rje, pa kak bi najcenej skos prsu, pa da bi vseen blo vredi??

hvala za odgovore...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

gasper-zelo lep avto :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Ja no v tej temi se nisem napisu kaj se je dogajalo zadnje case...

Vmes smo meli prometno...

Slika

Ja no avto se je porihtal zgleda nekak tkole v zimski preobleki...

Slika

Slika

Slika

Slika

Mam pa nekaj problemov od takrat...

A mogoce kdo ve kak pa kam se zvezejo meglenke, nimam pojma iz kje naj bi sou kabel do stikala, tud pol dalje do meglenk, ce je sploh kaka napeljava ze noter, mislim da bi mogl bit ker je RT, sam onega stikala k je levo pod volanom pri onem malem predalcku nimam...
Bi lepo prosu ce bi kdo znal kako shemo zrihtat, al pa vsaj mal obrazlost...

Ja no Pa se ena stvar je, pac mehanik mi ni zrihtu onega za nastavlanje visine luci, zdj mi pa leva luc sveti cist nekam dol, pa me zanima ce je kak vijak da bi sam nastavu mal visje pa pustu pr mer..., to tud ne znam postudirat...

Bom zelo hvalezen za kakrsn kol nasvet...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

wou kot da bi pou mojga cliota vidu kle. :lol:

na luci mas tam za vrtet na koncu luci, ko izgleda kot nek valjcek. tisto se vrti, ter s tem nastavljas visino.

aja, ce slucajno rabs zadn brisalc pa spojlercek od 16v-ja, mam tut js ju... :?
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Eno vprasanje, kako iz motornega prostora spraviti v prtljaznik 35mm napajalni kabel za ojacevalec???

Starega 10mm sem spravil tu nad stopalkami levo k je tak gumjast, sam zdej morem se tega ker star bo ostal pa na spredn sistem sel, nov za woofer pa nimam pojma kak ga nej tam skos spravim :? :? :?

A mogoce kdo ve kako pa kje, a je mogoce se kaka luknja??? :?

Hvala
Slika
R5Gt turbo

Odgovor Napisal/-a R5Gt turbo »

Tocn tm k si uno 10skoz spravu, ce sm jst u cliota 50mm2 spravu bos ti tud tole spedenal. Edin kar bos mogu narest je mal povecat lukno :lol: :lol:
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Sam tam so vse luknje zasedene, ker ta 10mm ostane noter...

Se pravi da ni nikjer druge lunje?
Slika
Uporabniški avatar
Terminator
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a Terminator »

najbol da nardis tko k ti je reku R5Gt turbo povecas luknjo in je oz. das tega 10 vn pa napels samo 35 in si das nakonc razdelilc za 2 ojacealca (sam imam tko narejeno pa poganjam 2kw ojacevalec pa se enga manjsega)
I`ll be back!
VOLVO driver :D

PRODAM ;)
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

Sam imam v twingotu cez to gumo potegnjeno 20mm2 in 35mm2 in se bi nasel plac se za enega 20mm2 tako da malo inproviziraj. posiri luknjo, namazi z milom, najdi en trd drot in more it ces.

LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

Jst sm 20mm2 spravu pr sovozniku skozi. Lahko malo poslikam ce hoces.
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Duli napisal/-a:wou kot da bi pou mojga cliota vidu kle. :lol:

na luci mas tam za vrtet na koncu luci, ko izgleda kot nek valjcek. tisto se vrti, ter s tem nastavljas visino.

aja, ce slucajno rabs zadn brisalc pa spojlercek od 16v-ja, mam tut js ju... :?
hehe glih mislu sm napisat :) ... samo k ni parkiran tko v klanc kot si ga ti mel pred hiso :)
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
gagi'd hype

no v glavnem tam v tisti gumi, bi pomoje kr dva dni delu da bi skos spravu, ker z nobenim vrtalnikom ne pridem zraven, pa tud ce bi me je strah da nebi tam not kake kable precviku...

Tak da sm naredu tkole:

Slika

Slika

Tle sm eno lukno povrtu, dal kabel cez, se mal bom ju3 z silikonom zalil, pa to je to...

Terminator js mam enga 2kw (max) pa drugega 1kw(max) vse skup okol 800-1kw rms-a
Pa sm tam sprasval pebe k se z tem ze dolgcajt ukvarjajo pa so rekl da je premal 1x 35mm za oba...
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

pol se ti splaca dat not kr 75mm2 pa je to to, nic bat :D na sovoznikovi strani pa nikjer ne gre not? pri 19stki sem mel vse preko sovoznikove strani
Zaklenjeno