zadnje luci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pri staremu cliotu je delala tudi samo leva, na desni strani je pa bilo potrebno odlomiti delcek plastike, kamor se da zarnico in sta potem delali obe.
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Stupo napisal/-a:Pri staremu cliotu je delala tudi samo leva, na desni strani je pa bilo potrebno odlomiti delcek plastike, kamor se da zarnico in sta potem delali obe.

aja zto ti pol dela tut na desni strani k si neki stran odlomu :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pr tanovmu nism nc saru, pr tastarmu je pa tko ja :)
Slika
Uporabniški avatar
dgorica
Kraj: KNEŽA okolica TOLMINA

Odgovor Napisal/-a dgorica »

No torej dons sm bil na servisu in uprasal glede zadnje meglenke in so mi povedali da sigurno nobenmu vsaj meganu ne gori zadnja desna meglenka niti nima napeljave so rekli da majo vsi novi avti tko :D
lp car. megane 1.9 dci
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

dgorica napisal/-a:No torej dons sm bil na servisu in uprasal glede zadnje meglenke in so mi povedali da sigurno nobenmu vsaj meganu ne gori zadnja desna meglenka niti nima napeljave so rekli da majo vsi novi avti tko :D
pol ti ostane sam se ta opcija da sam potegnes kabel iz ene v drugo .... ce te moti :wink: sam zanimivo kako to da ni instalacije za drugo stran :roll: upam da te ni so sam nahitro odslovili z takim odgovorom ...ker ponavdi se na servisu neradi ukvarjajo z takimi "problemi" :roll:
Uporabniški avatar
dgorica
Kraj: KNEŽA okolica TOLMINA

Odgovor Napisal/-a dgorica »

nene mam veze na servisu pa tud mehanike dobro poznam tko da me niso na hitro odslovil zato bom vidu al bom kaj povezu bomo vidl :D :D :shock:
lp car. megane 1.9 dci
Odgovori