Avtoradio do 40k?

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
Mrcina
Kraj: Kocevje

Odgovor Napisal/-a Mrcina »

Jst sm ravnokar vgradil pioneer-ja 3600, mp3.Kupil sm pa novega za 160evrov, iz svice pripeljanga. Ej, sploh si nisem mislil, da je mozno, da laser ne skace, ker mi je prej na sony-ju skakalo ze od vsega zacetka :) .
Da ne recem da spila 100xboljs od sony-ja. Prej sem cudno gledal zakaj folk sony-ja ku**a, zdej pa vem :wink:
LP Mrcina
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Mrcina napisal/-a:Jst sm ravnokar vgradil pioneer-ja 3600, mp3.Kupil sm pa novega za 160evrov, iz svice pripeljanga. Ej, sploh si nisem mislil, da je mozno, da laser ne skace, ker mi je prej na sony-ju skakalo ze od vsega zacetka
Da ne recem da spila 100xboljs od sony-ja. Prej sem cudno gledal zakaj folk sony-ja ku**a, zdej pa vem
To pa si ga poceni dobo!!! He he he valda Sony se zdalec ni vec to kar je bil-vsaj pri avtoradijih ne.Takda ce kdo misli to kupit.. NEEEEEE kupit tega sranja.
Pioneer je pa vrei ja,ga imam sam (sicer KEH ****) ampak ko se bom odlocil za nakup radia na Cd bom ziher ostal pri tej znamki
Slika
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Pioneer je pri avtoradijih ( visoki srednji rang ) zakon. Moti me pa njihova nova osvetlitev - namesto oranzna je sedaj rdeca :splat:

Narocil sem si deh p 7500 mp z mislijo , da je osvetlitev oranzna ( tak kot pri 7400 ) dobil pa to rdeco "spako". Nazacetku je bila kriza scasoma pa se navadis ( tolazba - rdec gumb za stiri zmigavce , gumb za bolj toplo na klimi , .. )
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Poglejte tukaj http://kiberbutler.com/frame.php3?b=15&l=1

Ce se bo kdo odlocil za nakup kaksne zadeve naj me kontaktira, pa bomo ustimal kaksen tolar ceneje, kot je v ceniku :) ;)
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Jaz pa danes ravno noter vgradil Pioneer p3600mp, srebrne barve in z belo osvetlitvijo displaya in zeleno osvetlitvijo tipk. :wink:
dal pa za njega 40k sitnih
Slika
Gr3gA

Odgovor Napisal/-a Gr3gA »

za 5o000 sit dobis novega blaupunkta mp3 player acapulco mp52
http://www.geizkragen.de/preisvergleich ... 10815.html

za vec info PM

l.p. Grega
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Za 150 eur (Cosmos) pa si poleg lahko kupis Xbox-a in imas zraven se DVD-player. 8)
Odgovori