hladilna tekocina

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Shusuglao napisal/-a:zamasek ima na vrhu luknjico skozi katero gre zrak ven ko je prevelik pritisk v sistemu

razlicne barve zamaskov spustijo zrak pri razlicnih tlakih
naptimer svetlo plav zacne pihati pri 1.6 bar
imas pa se rjave (cca 1.3bar) in rumene (nimampojma koliko :D )

ne sme bit zamasen ker bo nekje pocilo :wink:
Hehe, hvala shus. Sej halo, logika :lol: ... Zanimal me je pa za Nevado, sam je zdej useen k je dans zaropotala na avtocesti :roll: . Prvic sem jo preko 5k vrtel pol minute in fertik :lol: . No ja, upam da se bo nasel kak mocan dCi letos, tacas pa kleparija in licanje :wink: .

Lp
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

Fuego 85 napisal/-a:
Shusuglao napisal/-a:zamasek ima na vrhu luknjico skozi katero gre zrak ven ko je prevelik pritisk v sistemu

razlicne barve zamaskov spustijo zrak pri razlicnih tlakih
naptimer svetlo plav zacne pihati pri 1.6 bar
imas pa se rjave (cca 1.3bar) in rumene (nimampojma koliko :D )

ne sme bit zamasen ker bo nekje pocilo :wink:
Hehe, hvala shus. Sej halo, logika :lol: ... Zanimal me je pa za Nevado, sam je zdej useen k je dans zaropotala na avtocesti :roll: . Prvic sem jo preko 5k vrtel pol minute in fertik :lol: . No ja, upam da se bo nasel kak mocan dCi letos, tacas pa kleparija in licanje :wink: .

Lp
kaj pa bos zdaj z nevado, popravil ali u vecna lovisca poslal (par delov od klime bi mi pasalo :wink: :wink: )
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Sej pravm, nek diesel bi rad not vtaknil. Ali pa en mocnejsi bencinar in plin v prihodnosti. Avto se bo zrihtal ker mi je ful lep, udoben, pa se placa ima ogromno. Drgac pa loh prides pogledat in vzames kaj rabis, ker bo nekaj casa pocivala...

Lp
Odgovori