Imperator napisal/-a:kva ti stevci lazejo. u cem je fora, da ti pise, da gres 150, dejansko se pa 130 vozis.
verjetno zato, da se nekateri lahko pohvalijo, da gre njihov clio 1.2 180 km/h
sj gre twingo z serijskim 1.2 8V tut po klancu 180
tko je odstopanja so, vsaka merilna naprava ima dolocen pogresek, tko da stevci tudi lazejo sploh pri visjih hitrostih...potem si pa se sam malo kriv, ce ima kolo vecji kotalni obseg kot pa serijski tko da vse za seboj potegne sj kako je z feltnami pa ti ves an
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
Men je pa polcaj reku ene tri tedne nazaj v lj kaj gas prbijam da nimam subaru impreze, je twingotu na bed udarlu men pa se bl. pol me je pa se 20 minut jebou zarat homolo. pol me je pa spustu.
bom kr tle napisal k ni nobene teme nikjer o policajih ... danes iz nm do lj, sm mel pred sabo policaje, ki so pelal lepo 130km/h in je neverjetno lepo potekal promet k jih noben ni hotel prehitet ... samo bog ne daj, da bi policedriver.press uporablu kdaj zmigavce (bla ze noc) pri menjavanju pasov ...
p.s.: aja pa se ce slucajn kdaj prebere tole tist hud peugeot 206 driver styling in tuning powered by RizLandm k je prnoru za mano kt zmesan in me zacel prehitevat, pol pa celo pot vozu med polcajem pa med mano lepo 130 ... no ce bo kdaj prebral (hehe po naklucju) mu sporocam, da je res CAR 1A