R19 16V urejanje notranjosti str. 7
Eh fiat je smrkuc prot moji ventilarci
. Evo avto je ze na cesti, ni bila lucka tak da sem zaman ven stevec jemal (se dobr da mam vse narazen ker se mi ne da skupaj dat dokler ne porihtam armature do konca). Krivec je bil regler na alternatorju, zato je sledila kar menjava komplet alternetorja, ker sm mel glih enga na lagru
. Upam da bo za kak tedn mir
.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Zalostno a resnicno. Men tut crkavajo stvari tedensko!
Zdej v zadnji epizodi mi avto, ce ga stisnem nad 4k RPM "nastav" standgas na 1500RPM dokler spet ne przgem motorja.
(ocitno je to pogosta okvara, ker sem ze gledu to temo v Okvarah). Ampak je pa neki res, ce avto nic ne crkava, pomen da masina ni navita ko k je treba
. Vsak dirkalni avto crkava. To je pac cena. 
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Na avtu se vedno ni vse tako kot bi moglo biti, ampak zakaj bi se ukvarjal s tistim ce se lahko s tem
.
Ker mi doma lezi se en stevec od phI z oranznimi stevilkami (v avtu mam od phII) sem se odlocu za predelavo ozadja, za barvo se bom se odlocil ampak verjetno bo modra in bele cifre.
Stevec sem razstavu in najprej posliku trenutno stanje kazalcev (da ne bom pol klel ko bom skupaj deval in bo vse mim stalo in narobe kazalo
)

Potem sem stvar skeniral in obdelal, prvi spy pic

Ker mi doma lezi se en stevec od phI z oranznimi stevilkami (v avtu mam od phII) sem se odlocu za predelavo ozadja, za barvo se bom se odlocil ampak verjetno bo modra in bele cifre.
Stevec sem razstavu in najprej posliku trenutno stanje kazalcev (da ne bom pol klel ko bom skupaj deval in bo vse mim stalo in narobe kazalo

Potem sem stvar skeniral in obdelal, prvi spy pic

Zadnjič spremenil privatnik, dne 16 Apr 2007, 21:34, skupaj popravljeno 1 krat.