to bo drago
Operacija: "TURBO"...
ne, tista ki poganja servo, alternator in vodno črpalko ima eno gumo vmes (damper pulley/Harmonic Balancer), guma je rekla da se ne gre več in je spustila
dol še ni padlo, samo drsi, takoj ko obremeniš kakšno reč ki je na teh dveh jermenih
pa dere se kot bi svinje klal
ko se segreje neha jodlati, samo se ne mislim s tem vozit okrog ker bo kaj odletelo kam
ena slika za boljšo predstavo

najprej sem mislil da je kaj hujšega, samo ko bom šel na renault vprašat za ceno bo tudi tole kar dovolj
dol še ni padlo, samo drsi, takoj ko obremeniš kakšno reč ki je na teh dveh jermenih
pa dere se kot bi svinje klal
ko se segreje neha jodlati, samo se ne mislim s tem vozit okrog ker bo kaj odletelo kam
ena slika za boljšo predstavo

najprej sem mislil da je kaj hujšega, samo ko bom šel na renault vprašat za ceno bo tudi tole kar dovolj
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
danes sem napadel
dve uri, samo da sem snel dva jermena (iz servo črpalke in alternatorja)
najprej sem gledal kot tele, pa nisem vedel kaj naj gledam, potem sem šel v bukle gledat in ni bilo dosti bolje,
vedel sem kaj na delam, samo so vsa opravila in vijaki precej ginekološko postavljeni
jutri nadaljujem
dve uri, samo da sem snel dva jermena (iz servo črpalke in alternatorja)
najprej sem gledal kot tele, pa nisem vedel kaj naj gledam, potem sem šel v bukle gledat in ni bilo dosti bolje,
vedel sem kaj na delam, samo so vsa opravila in vijaki precej ginekološko postavljeni
jutri nadaljujem
To ni še nič, sej si vidu kko sta se v soboto matrala Drmo bros. na mojmu
vsi bi se neki ginekologe šli!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
ja, potem ko sta pol motorja stran pobrala je zgledalo preprosto
danes sem še nosilec sesalnega kolektorja stran vzel da se je dalo priti do čepa ki maši tisto luknjo za motor zataknit, pa še potem sem lahko sam tipal kje je, ker vidi se res nič, ne z zgornje ne s spodnje strani
spet, če nebi imel knjige nebi vedel kje je, še potem ko sem slike pregledal in prebral kje naj bi bil, sem ga iskal (tipal) kot trapast, čep se je pa nekje za vogalom skrival in se mi smejal
če bo vse po sreči, se jutri vse skupaj natakne nazaj in bruuum
je že skrajni čas da ga malo na sprehod peljem, diski so že čisto rjavi, pa zaradi odjuge in čudne garaže je cel avto zašvical ful
z motorja kar kaplja vlaga, akumulator se je spraznil....
pa tale ventilček sem našel na ebayu

saj imam še enega rabljenega v rezervi, ampak čisto novega pa še ne
morda sem paranoičen in neumen
70€ je bil
danes sem še nosilec sesalnega kolektorja stran vzel da se je dalo priti do čepa ki maši tisto luknjo za motor zataknit, pa še potem sem lahko sam tipal kje je, ker vidi se res nič, ne z zgornje ne s spodnje strani
spet, če nebi imel knjige nebi vedel kje je, še potem ko sem slike pregledal in prebral kje naj bi bil, sem ga iskal (tipal) kot trapast, čep se je pa nekje za vogalom skrival in se mi smejal
če bo vse po sreči, se jutri vse skupaj natakne nazaj in bruuum
je že skrajni čas da ga malo na sprehod peljem, diski so že čisto rjavi, pa zaradi odjuge in čudne garaže je cel avto zašvical ful
z motorja kar kaplja vlaga, akumulator se je spraznil....
pa tale ventilček sem našel na ebayu

saj imam še enega rabljenega v rezervi, ampak čisto novega pa še ne
morda sem paranoičen in neumen
70€ je bil