_west_ napisal/-a:Lepo lepo, kam si vezal maso?Pa zanima me kje si potegnil kabel do akumolatorja??Je kaksna luknja pri motorju??
LP
imam megana 03 letnik in sem imel iste probleme s kablom do akumulatorja.... resitev je skozi gumo ob sklopki in sicer tako da navezes kabl na kos zice in gres z zico skoz tisto gumo in nekje prides ven pod haubo.... nekje je 100% luknjica za kabel
imam pa eno uprasanje...ti si to novega clia kupoval ? kako to da brez avtomatske klime ? moje mnenje ce ni avtomatska bv da je ker je veliko bolj nezdrava in se mimo grede prehladis lp
Kabel sem potegnil skozi gumo pri sklopki. Sem skozi luknjo zvrtal in kabel skozi potegnil. Sem se kar nekaj casa mucil, da sem dobil kabel skozi. Sem ga z oljem namazal, da je slo lazje. Masa mam pa prikljuceno na ohisje. Kar pa se klime tice nevem zakaj bi se prehladil, ce si dobro nastavis, da ti piha. Sem naredil v enem dnevu 2000 km pri prizgani klimi in ni bilo problemov z zdravjem in s tem da je bilo zunaj 35 stopinj celzija.
Kar se rocne klime tice res ne vem zakaj bi se prehladil! Res da ti pri avtomatski sam zmanjsa pa to! Je bolj udobna!
Sam ce jo znas uporabljat nima bit kaj!
Vsaj pomoje no
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
ja ok ce mas navadno...velika verjetnost da se prehladis ker mnogo ljudi pretirava in npr ce mas zunaj 30 stopinj pa ce jih mas v avtu pod 20 se bos prehladil k bos vn prisel...
sploh pa ce bi kupoval nov avto... obvezno avtomatska klima pa tudi ce je drazja toliko