CLIO Initiale Paris
No en mansi dodatek sem nalimal na avto ...nalepko...
sicer sem sovraznik nalepk .....ampak naj bo

pa se zimska oprava brez podaljska

pa se nekaj vzdrzevalnih del je bilo narejeno na avtu
Zamenjane spredaj roke z novimi sileni,sileni za stabilizator,koncniki,volanska letev,nove spone na volanski letvi,lezaji,bobni, no kar nekaj

zdaj se spet pelje kot nov

pa se zimska oprava brez podaljska

pa se nekaj vzdrzevalnih del je bilo narejeno na avtu
Zamenjane spredaj roke z novimi sileni,sileni za stabilizator,koncniki,volanska letev,nove spone na volanski letvi,lezaji,bobni, no kar nekaj

zdaj se spet pelje kot nov
No pa je prisel....koncno...tisto kar sem si ze dolgo zelel...a ni bilo mozno kupiti...no sedaj je...in bo nekaj casa...ce bo vsaj tako sluzil kot je modra puscica...
No pod pokrovom je 1.5 Dci 100 KM ki me je prijetno presenetil v teh prvih kilometrih z avtom....enostavo LETI..
No oprema je pri tem paketu opreme skoraj maximalna...no manka ESP,navigacija in stresno okno.....no vsaj nekaj bom lahko se sam dodal
No pa se nekaj slik
Nasa Renault flota

No to je to vec ali manj
No pod pokrovom je 1.5 Dci 100 KM ki me je prijetno presenetil v teh prvih kilometrih z avtom....enostavo LETI..
No oprema je pri tem paketu opreme skoraj maximalna...no manka ESP,navigacija in stresno okno.....no vsaj nekaj bom lahko se sam dodal
No pa se nekaj slik
Nasa Renault flota

No to je to vec ali manj
Modra puscica ostaja doma...tako da spomladi bo registriran in ponovno v pogonu...za nedeljske voznjeKiko napisal/-a:Zelo lep in seveda redek primerek ( jst ga se nisem videl). Cuvaj ga pa velik srecnih in varnih km ti zelim.
P.S. Od Modre puscice se bos pa poslovil