Vsa vprasanja in odgovori o klubu in clanstvu !!!

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

killah bee napisal/-a:Obstaja tudi odgovornost clanov, da vedo kdaj so se vclanili in kdaj jim potece. In dosti clanov se je svercalo lep cas, ceprav so vedeli za to. Tisti, ki je odgovoren je placal clanarino za naprej brez sprasevanja. Tudi obvestilo v clanskem delu je bilo z seznamom neplacnikov in to celega pol leta prej, ce ne celo vec, kjer je jasno pisalo, da neplacniki odidejo :wink:

Meni je taksno vodenje pravilno, saj je potrebno narediti red!

Se enkrat povem: Vsak posameznik odgovarja in je dolzan spostovati statut.

Ne vem zakaj potreba po razburjanju. Saj nismo petletni otroci. :roll:

Verjetno bi bilo se najbolje, da Gagi sam placa vsem clanarine pa je. Ker imamo radi vse na pladnju, pa naj nese se zlico v usta. :lol:
vclanil sem se septembra 2006...potece mi pa??? no ja zdej vidm, da mi je ze :D (clanarina je bila redno placana)
RS-sport
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Nazadnje si placal clanarnino novembra 2007 :wink:

Izkljucen si bil aprila 09.

In bil si na seznamu neplacnikov na forumu.
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
hrib
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a hrib »

A ni tako, da je dolznost clana, da sam placa clanarino
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Hrib... Tako je :wink:

ko pa se dela red pa v jok in na drevo :D
Uporabniški avatar
clio988
Kraj: ilirska bistrica

Odgovor Napisal/-a clio988 »

dokler ni reda ni nic
zanima pa me se kko se placuje clanarino za naprej
a dobis ksno poloznico al kaj??
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

tudi mene nekaj zanima...

In sicer:

Postal sem uradno clan z 2007 letom, dobil kartico z znakcem za 2007 leto in st. clana 1. 8)

2008 leta sem placal clanarino sam od sebe brez opozorila vodstva! :D
in nisem dobil nalepke, ok....

2009 nisem placal clanarine, nisem bil (se), izkljucen iz clanskega dela (verjetno bom po tem postu) in me tudi zanima ce bi dobil nalepko :lol:

Najbolj smesno (vsaj meni in verjetno bo se komu :D ) je pa da nisem niti 1x samkrat izkoristil kartice za kaksno ugodnost - seveda moja napaka bi rekli, ampak to zdaj nima veze,...

Kako si vodstvo predstavlja nadaljnje delovanje oz. funkcijo teh kartic...

placas in nimas koristi, ne placas in nimas koristi...

Po mojem se da videt kje na racunu ce je nekdo placal ali ne in da mu avtomatski posljes/te nalepko za kartico za tekoce leto?!?!?!

ali pa moram placat sam za postnino? :twisted:

Ali mogoce kot vecina ljudi kakor tu in tam berem tu na forumu prosjacit da mi jo posljete?
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Spet drugo legionar je pa to, da bos jo na tvojem koncu bolj tezko kje ponucal.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Ma js sm jo ponucal, v motomatu kr dost u Soboti, tko da nevem...

Je pa legionar cist res... sistem z temi clanskimi je od zacetka ze faljen.. zahteva od vodstva vsakodnevno gledanje preverjanje...

Ko sm prvic brisal uporabnike iz clanskega dela, od tvojega placila v 2008 se ni minilo eno leto. Zdj vrjetn ze je, tko da ja po tem postu :lol: :lol:

Ce se je karkoli posiljalo ni slo nikol na vase stroske, vsaj js nisem nikol tko posiljal.

Nek sistem na novem forumu bi uvedl kjer bo lahko vsakdo iz vodstva vpisoval nove clane, in tam se bo samodejno po letu od pridruzitve opozarjalo, oziroma podaljsevalo ce bo placano...

Ce bi js gledu kako korist mam od kluba bi ta ze propadu... al pa bi blo drugacno vodstvo, to je bolj veselje do znamke in druzenja, mors gledat da popusti niso vse, ampak si tud ti del tega, ceprav vem da zdj ko je familija pa to, malo casa ostane za druzenje, tko da nikol nisem zameril komu ki ni podalsal clanstva iz tega in drugega razloga...

Sem pa preprican in obljubljam da bo s prihodom novega portala tudi organizacija veliko bolj na nivoju tako da so trenutno vse moci usmerjene tako da bi stvar cim prej dokoncana... :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Clanstvo v klub bi bilo potrebno sprejemati samo 1x letno, clanarina pa bi se placala v zacetku leta in vsi problemi bi bili reseni. Tako bi se vzpostavil red, odpadlo bi redno mesecno pregledovanje stanja,...
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Tud to idejo sm ze cul, sam pol kdo bi se vclanil novembra in dal 21eur za 1 mesec dober...
Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Za vse na novo vclanjene se pac placa del ki je do novega leta. Se pravi od novembra je to 1/12, kar je slaba 2eur. Sicer pa, ce se mu ne mudi lahko pocaka, al mu pa castite tist mesec :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Pancho

gagi«d hype napisal/-a:Tud to idejo sm ze cul, sam pol kdo bi se vclanil novembra in dal 21eur za 1 mesec dober...
Novembra se prav nobeden ne bi vclanil. Clanstvo bi se dodeljevalo samo 1x letno. To bi tudi prispevalo k selekciji med resnimi in neresnimi/neaktivnimi clani, in z nekaj ostalimi organizacijskimi prijemi (letni plan,...) dvignilo nivo kluba, ki je zaenkrat po mojem obcutku nekje bolj zalostno oz. skoncentrirano samo na eno obmocje. Tudi kar se vodstvenega kadra tice, sem bil vedno mnenja, da so ljudje kolikor toliko blizu drug drugemu, saj se tako lazje srecujejo in usklajujejo. Je veliko lazje in ceneje karkoli zorganizirat in uskladit, sploh, ce se je potrebno veckrat dobiti, da se dolocena zadeva izpelje do konca. Potem bi pa lahko samo po pokrajinah imeli "predstavnika", ki bi clane obvescal o nalogah, dogodkih in jih nekako spravil skupaj.
Vsekakor je pa vse odvisno od clanov koliko so pripravljeni sodelovati.
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Dost je idej, malo prakticiranja, premalo casa za drasticne spremembe v kratkem casu..

Idejo kot je ne mores kar iz danes na jutri uvedt, je fajn en prenos izvedt...

Sej po svoje simpl, pac vsi ki bi ostali naj placajo januarja.. to je res, no tako ali drugace gledano je cas za uvedbo tega se pol leta, vmes je pa stran kaka srecanja, tako, da se nekako nadaljuje...
Slika
Pancho

Ravno iz danes na jutri jo moras izvest. Ker drugace se zadeve vlecejo vec let, preden pride do sprememb, ki bi se morale uvesti ze v preteklosti.
Ravno to pa se dogaja v klubu ze lep cas, a ne? (bolj prakticnega dokaza verjetno ne potrebujes)
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Pancho napisal/-a:Ravno iz danes na jutri jo moras izvest. Ker drugace se zadeve vlecejo vec let, preden pride do sprememb, ki bi se morale uvesti ze v preteklosti.
Ravno to pa se dogaja v klubu ze lep cas, a ne? (bolj prakticnega dokaza verjetno ne potrebujes)
To bi moglo prejsni predsednik ze rihtat! Kaj pa te ma gagi zaj polek tega kar se je dogajalo lani! Ce je pa od letos naprej predsednik!
Odgovori