My new Clio III RS CUP
Re: My new Clio III RS CUP
Se strinjam, da bi brez napisov zgledal še bolj strupeno.
Karbon znakca imam jaz in sta 100 eur ja. Sem jih iz Anglije naročil.
Karbon znakca imam jaz in sta 100 eur ja. Sem jih iz Anglije naročil.
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Zadnja 3 zavorna luč še vedno čaka na temnitev....
Smo pa mal preganjali dolgčas s fotografiranjem....

Smo pa mal preganjali dolgčas s fotografiranjem....

Big like za slike
Kombinacija recarotou pa teh pasou je nora 
- Free_style
- Kraj: Celje, Laško
Pasove sem naročil prek ebaya...
Montirani so pa tako,da sem zadaj naredu vpetje v 2 obtoječa vijaka v prljažniku takoj za zadnjim naslonjalom.... spodnji levi pas sem montiral na vijak ki drži original pas, desni spodnji pas pa sem dal predelat tako,da ga dobesedno pripnem v obtoječo režo za pas...torej na klik... brez odvečnih klinov in vijakov... Zadeva se obnese zelo zelo super:)
Montirani so pa tako,da sem zadaj naredu vpetje v 2 obtoječa vijaka v prljažniku takoj za zadnjim naslonjalom.... spodnji levi pas sem montiral na vijak ki drži original pas, desni spodnji pas pa sem dal predelat tako,da ga dobesedno pripnem v obtoječo režo za pas...torej na klik... brez odvečnih klinov in vijakov... Zadeva se obnese zelo zelo super:)
jp zadeva se definitivno odlično obnese, strinjam se... xD ...Damchy napisal/-a:Pasove sem naročil prek ebaya...
DRIVE THE CHANGE
tko k sem reku, tole morm videt, kako si tole uštimal... me matraDamchy napisal/-a:Pasove sem naročil prek ebaya...

Da malo osvežim temo...
Z avtom se bolj malo dogaja... Večino časa je biu v garaži... čez zimo itak nevozen.... sedaj pa ga bolj kot ne uporabljam kot vikend avto,saj mi čez teden veliko časa vzame firma.... za ostale zadeve je pa še nekaj avtomobilov pri hiši tako da.....
Pred kakšnim tednom sem naredil "redni" servis na 40.000 kilometrov....
Zaenkrat še vedno brez kakršnih koli problemov... Samo tankam in vozim:) in prav je tako...
Zamenjali so mi Olje v motorju,kabinski filter in pa prev erili še vse ostale zadeve.... Zaenkrat je vse TIP TOP in glede na moje pikolovstvo in doslednost drugega niti nisem pričakoval....
Znova je dobil to kar si zasluži:

Ostalo pa nič novega...
Konjev nisem meril ker mi se nekak ne zdi smiselno... Lanskih 208 je bil zadovoljiv rezultat...
V planu mi je odvozit 2 ali 3 Grobnike letos...Se zapeljat na kakšno dirkališče poferbcat v tujino... pa na kakšen meet,lokalc ali pa kar tako pridt....
Vse bolj pa razmišljam da bom naslednje leto verjetno dal avto v prodajo,saj se mi nekak odpirajo nove želje....a več o tem ko bo stvar dovolj zrela za debato.
Z avtom se bolj malo dogaja... Večino časa je biu v garaži... čez zimo itak nevozen.... sedaj pa ga bolj kot ne uporabljam kot vikend avto,saj mi čez teden veliko časa vzame firma.... za ostale zadeve je pa še nekaj avtomobilov pri hiši tako da.....
Pred kakšnim tednom sem naredil "redni" servis na 40.000 kilometrov....
Zaenkrat še vedno brez kakršnih koli problemov... Samo tankam in vozim:) in prav je tako...
Zamenjali so mi Olje v motorju,kabinski filter in pa prev erili še vse ostale zadeve.... Zaenkrat je vse TIP TOP in glede na moje pikolovstvo in doslednost drugega niti nisem pričakoval....
Znova je dobil to kar si zasluži:

Ostalo pa nič novega...
Konjev nisem meril ker mi se nekak ne zdi smiselno... Lanskih 208 je bil zadovoljiv rezultat...
V planu mi je odvozit 2 ali 3 Grobnike letos...Se zapeljat na kakšno dirkališče poferbcat v tujino... pa na kakšen meet,lokalc ali pa kar tako pridt....
Vse bolj pa razmišljam da bom naslednje leto verjetno dal avto v prodajo,saj se mi nekak odpirajo nove želje....a več o tem ko bo stvar dovolj zrela za debato.
Menjaš? Šup za šup? 
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
heheheh:) ne menjam:):)
Pfff pol ga pa kr mej! Na vrt si ga postav namest palčka pa še lučke gor obes.Damchy napisal/-a:heheheh:) ne menjam:):)
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
jst bi tud tako nalepko 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7413045&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Why

1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive