Kot sem obljubil, v petek sem opravil servis, menjal sem samo olje in oljni filter. Nakoncu plačal 106€ :S. Lansko leto sem si za isto zadevo po računu zračunal 89€. Se pravi je letos 17€ dražje.
Bila je še tista akcija da ti pregledajo 33 točk.... aha pa ja
Serivs je pa bil opravljen tako da sem komaj gledal zraven. Dela nima 20 minut delal je eno uro. Je šel po olje in ga ni bilo dobrih 10 minut nazaj. Na računu ni opredeljeno koliko kaj stane ampak je zajeto kot neke vrste paket. Tak da cene pojma nimam od kod so prišle. Brez veze vse skup.... še en servis pa adijo pooblaščeni , ker tako delo si avto ne zasluži. Enostavno si ne upam več avta tam pustit.
Pelje oče v torek po prazniku na servis laguno pa sem mu rekel naj si vzame dopust in je zraven ker morejo neke stvari menjat (je do julija še v garanciji) , pa nekaj ropota spredaj levo, upam da je samo palčka stabilizatorja. Olje bo kupil svoje in prihranil 60€
Vse kar je bilo fajn na servisuje to, da so se vsi čudili pa gledali kako je bil avto spucan pa namazan.
Inn.. potem gremo včeraj v mb in se mi je na števcu obrnilo tole

Zdaj čakam samo še da se to je..no vreme zrihta da menjam gume, bom imel te feltne kar poleti, in pa da dobim kratko anteno v črni barvi.
lp