R19 16V l.1994 by Crvenka:D :D--Dalli Str 17 slika:D
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Civijoo
. No tkole zadeva je taksna feltne ostanejo gor sam nevem do kdaj, k te feltne so od kolega k jih je meu na hondi on se pa za hondo toz k mu je zaribala(prikrita napaka itd). tko da bomo vidl ce bo avto dou nazaj prejsnem lastniku pol grejo tud feltne, ce pa ostanejo bojo pa do novembra pr men kajti u planu mam druge feltne k so mi pri srcu ze od majhnega. Upam da se mi uresnic, povem pa lah sam da je ista dimenzija 205/40/17
No tkole distancnike mam spredaj 20mm zadaj 30 mm, spredaj je uredu ne drajsa nc, zadj je pa mal veci problem, k sm sam je ok, k sva pa 2 pa ze drgne tko da ce se bo ksn najdu da cimpreh zamenam distancnike za 25mm zadej, ce ne jih bom dou pa tansat 5mm, tko da ce je ksn za menjavo nj se oglasi
.
Lp

No tkole distancnike mam spredaj 20mm zadaj 30 mm, spredaj je uredu ne drajsa nc, zadj je pa mal veci problem, k sm sam je ok, k sva pa 2 pa ze drgne tko da ce se bo ksn najdu da cimpreh zamenam distancnike za 25mm zadej, ce ne jih bom dou pa tansat 5mm, tko da ce je ksn za menjavo nj se oglasi
Lp
RENAULT 19 16V