Zanimivi oglasi po internetu - printscreen in link OBVEZNA
Modro s prvega linka sem parkrat srečal nasproti bloka (Šolski center) in mi je ena od najbolj okusno zrihtanih Hond sploh - neverjetno podobna Imprezi, sem moral dvakrat pogledat, da sem videl, da je Honda.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Hude so že hude, sam ceno pa tut držijo že odkar se spomnem. Za 600€ že skor dobim čist nove Speedline Turini če mal pomislemGregc napisal/-a:kok so hude tele ultraegerke bi jih takoj kupil čeb jemu gnar
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Mislim da ne, enkrat sm se z punco neki menla o imprezah, pa tko od daleč vidm to hondo, pa sm jo čist za imprezo zamenjal, pol pa bližje pridem pa mi je kr nerodno ratalbam88 napisal/-a:a se zajebavas s tole izjavo?drhouse napisal/-a:Modro s prvega linka sem parkrat srečal nasproti bloka (Šolski center) in mi je ena od najbolj okusno zrihtanih Hond sploh - neverjetno podobna Imprezi, sem moral dvakrat pogledat, da sem videl, da je Honda.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Podobno blo pri meni. Samo, da je rekla: "Pa to je ja rižota" 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
- matejpurgar19
Pred 8 leti na medicini dela za izpit za avto.Shusuglao napisal/-a:kdaj ste bili nazadnje pri okulistu?
Drgač pa ja, neverjetne so v vseh pogledih. Moja komaj čaka, da jutri začneva avto šraufat: "Ti kr zrihti končnike, bom jst tacajt antifriz in olje zamenjala"
Na cunje pa sploh ne gremo zdejbam88 napisal/-a:ok one tud od cunj skoz nabijajo pa misls da si kej zapomnim?matejpurgar19 napisal/-a:Mislim da jim le mi deci nonstop težimo o avtih, pol pa še malo svojega vedenja o avtih vključijo, pa vedo skoraj več kot mi.
drhouse ..svaka cast za tako zenicko :d
Dosti offtopic-a?