vse so naredl že junija.. vsaj takrat sem jih ziher 10 videl in klel ko madona od kje jim bela barva.... ko sem jaz spraševal je ni blo nikakor mogoče naročit..... pol sem pa videl da ma na napačni stran volan
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več
no, k je lih omenjen volan na desni - majo delavci kake probleme z vožnjo takih avtov v/pred tovarno (k je verjetno mal drugačen filing met volan na desni)?
vepar napisal/-a:mogoče se peljejo 30 po tovarni kjer je omejitev 10. namesto 50 pa več-kot z navadnim volanom aja pa vse nujno v prvi na blokadi..mogoče mal druge
Haha, zdej sm se pa nasmejau. Žalostno ampak resnično
Jaz sem slabo leto delal na preizkusu vozil. Probal sem cca. 70 avtov dnevno in od tega je blo enih 30% desnih volanov. Glede občutka je tk. Prva dva avta so bolj tak pol se pa navadiš. Ker vse je isto edino na desni strani sediš. Menjalnik (prva je malo daleč), smerokazi so pri levi roki,... Omejitev znotraj tovarne je pa 30. Samo ponavadi smo imeli probleme ker smo jo prekoračli tako z levimi kot tudi z desnimi volani.
vepar napisal/-a:vse so naredl že junija.. vsaj takrat sem jih ziher 10 videl in klel ko madona od kje jim bela barva.... ko sem jaz spraševal je ni blo nikakor mogoče naročit..... pol sem pa videl da ma na napačni stran volan
Eden bel z belimi OZ superturismo feltnami se vozi že kar lep čas po Sloveniji, nazadnje ko sem ga lovil, da bi ga slikal, mi je ušel
Drugače pa res nevem, zakaj ne dajo na seznam tudi bele barve.
Stupo napisal/-a:Je kar RS. Možno da je bil prebarvan, ali je pa prelepljen v belo
Ne verjamem, sploh zato ker ima prodajalec v avtohisi Malgaj na trzaski belega Twinga GT, z belimi superturismo feltnami, ter nekimi podaljski in pragovi. Ker je mislim da tudi spuscen se ga zlahka zamenja za RS...