Nicc0-tova R19 ph2
Kratko in jedrnato: Nicc0, ne bluzi pa dej te plastike dol!!Nicc0 napisal/-a:prvo ne vem kdo je Nic0 pol pa ce mam okus zakaj pa nebi delal tega? sej ko bo pokitano in pofarbano bo cist ql polek 2 rorov zadiSolero mislim pa da doma nimate ogledala, sicer tega nebi pisal oz. jas ga ne bi naredil ti pa se niti prijavit verjetno nebi mogo
Lp, Nicc0
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Torej.
Da na Renault forumu nikoli vec, ampak res nikoli vec uporabniki ali jaz ne zacutim kaksne rasne, verske ali pokrajinske nestrpnosti. Je jasno
Drugic popravljam tvoje teme Nicco. V tretje ne bom vec.
Ce ne znate sprejemat kritik, potem se raje ne lotite nicesar v zivljenju
Torej, zadnje opozorilo
Da na Renault forumu nikoli vec, ampak res nikoli vec uporabniki ali jaz ne zacutim kaksne rasne, verske ali pokrajinske nestrpnosti. Je jasno
Drugic popravljam tvoje teme Nicco. V tretje ne bom vec.
Ce ne znate sprejemat kritik, potem se raje ne lotite nicesar v zivljenju
Torej, zadnje opozorilo
Tocno to.. S tem namenom si dal sem na forumu v to rubriko,da folk vidi in pokomentira. In kritika je lahko pozitivna ali negativna. Ne vem zakaj bi mogli pozitivne kritike obdrzat, negativne pa brisat. Samo "pizde" ne prenesejo kritike
Predlog, zakitaj tiste vijake oz. kovice ne vem tocno s cim si pritrdil tisto. Pa pospricaj.. Pa majhne kromirane letvice tam okoli ko bi naj bili izpuhi.
..ko bos student oz. diplomant strojnistva-inzenirskega oblikovanja se mi javi, boma sla skupaj na pivo in podebatirala o studijah... Mogoce boma kdaj sodelovala. Ogledalo pa tudi imamo. -Kdaj pa je bil kak "akademik" lustn-sami alternativci
Predlog, zakitaj tiste vijake oz. kovice ne vem tocno s cim si pritrdil tisto. Pa pospricaj.. Pa majhne kromirane letvice tam okoli ko bi naj bili izpuhi.
..ko bos student oz. diplomant strojnistva-inzenirskega oblikovanja se mi javi, boma sla skupaj na pivo in podebatirala o studijah... Mogoce boma kdaj sodelovala. Ogledalo pa tudi imamo. -Kdaj pa je bil kak "akademik" lustn-sami alternativci
bil je samo odgovor na tisto, da se niti na izpit nebi mogel prijavit, kaj sele narditBoneS napisal/-a:kaj ma veze kaksno titulo ma gdo tule gor..kolk uporabnikov foruma je inzenirjev, magistrov, diplomantov, pa se ne hvaljo s tem..
ce Niccu vsec to, naj bode..vsake oci imajo svojga malarja..sicr je pa povedu, da je to polizdelek..tudi negativna kritika se da lepo povedat, sprejet jo, pa prav tako
drugi dopisi, da bomo vedeli kaj finish izdelek kaj pa "studija/prototip"
oukej, ajm misanderstudSolero napisal/-a:bil je samo odgovor na tisto, da se niti na izpit nebi mogel prijavit, kaj sele narditBoneS napisal/-a:kaj ma veze kaksno titulo ma gdo tule gor..kolk uporabnikov foruma je inzenirjev, magistrov, diplomantov, pa se ne hvaljo s tem..
ce Niccu vsec to, naj bode..vsake oci imajo svojga malarja..sicr je pa povedu, da je to polizdelek..tudi negativna kritika se da lepo povedat, sprejet jo, pa prav tako
drugi dopisi, da bomo vedeli kaj finish izdelek kaj pa "studija/prototip"