Na avtomobilzem.com jih lahk narocis pr enmu sem vido zadnjic cena se mi zdi da je 42k So pa zlooooooooooooooo LEPE! Pa se crnega mas ( aja da nebo pomote avto )
Pr men je bil samo Ebay v igri, tko da me je prsl skupi s postnino 180eur (43 ta nasih).
Drgac so pa 155eur, tko da ma da pridejo prej k v 2 tednih (25eur postnine)
@Bones: Nekateri neinformirani ljudje dajo zanje 53k, namest da bi jih iz tujine narocil...
p1k4p0k4 napisal/-a:Pr men je bil samo Ebay v igri, tko da me je prsl skupi s postnino 180eur (43 ta nasih).
Drgac so pa 155eur, tko da ma da pridejo prej k v 2 tednih (25eur postnine)
@Bones: Nekateri neinformirani ljudje dajo zanje 53k, namest da bi jih iz tujine narocil...
res je, in se strinjam. ebay roxx.
drgc je pa taksna cena okol 200e pr FK.
BoneS napisal/-a:res je, in se strinjam. ebay roxx.
jap, Ebay rox FK se mi pa zdi da mal pretirava.. pa se nevem ne, kok je to kej zanesljivo - pr temu prodajalcu vem, da jih je tm ukol 200 glasoval in ma garancijo na 100%
Jst sam upam, da nam jst tista izjema, ki potrjuje pravilo
BoneS napisal/-a:res je, in se strinjam. ebay roxx.
jap, Ebay rox FK se mi pa zdi da mal pretirava.. pa se nevem ne, kok je to kej zanesljivo - pr temu prodajalcu vem, da jih je tm ukol 200 glasoval in ma garancijo na 100%
Jst sam upam, da nam jst tista izjema, ki potrjuje pravilo
Lepo bi prosil ce bi lahko dala stran od tega, ki prodaja te luci, ker sem tudi jaz zaintereseran za te luci
Zadnjič spremenil d_leonit, dne 25 Jun 2006, 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
no js sm tt narocu perk ebaya zadnje luci, pa so ble 70evrov cnej kt pr FK.
drgc pa ce ma tipo zanesljivost 100% si itq zmagala. upam d dobis crne-pr men so zaj in sm dobu svetle..sam so mi ble tt ql
BoneS napisal/-a:no js sm tt narocu perk ebaya zadnje luci, pa so ble 70evrov cnej kt pr FK.
drgc pa ce ma tipo zanesljivost 100% si itq zmagala. upam d dobis crne-pr men so zaj in sm dobu svetle..sam so mi ble tt ql
Ja pr men lih nau ql ce bom dubla kromirane... sj sm mu napisala da hocm prou crne Upam, da bo cimprej, se posebi ker DHL prevaza.