Solero napisal/-a:
Koliko pa je lastnikov vozil kateri se z svojimi lepotci naganjajo po "pistah"?
In tebi ni dovolj 360Nm navora. Si z lune padu?
Citat na zgornji citat:
Koliko lastnikov si kupi sportno razlicico avta, da se priganja po AC. Ali drugace povedano, koliko takih lastnikov uziva na cesti, ki ima dobre pregledne kombinacije odprtih-zaprtih ovinkov, dvigov in spustov. Za take uzitke ni potrebno dirkalisce.
Pa prosim! Ne mi z moralnimi forami moralizirati o varnosti v cestnem prometu ali celo o kakem (brezglavem)divjanju!!!
Solero napisal/-a:
Citat na zgornji citat:
Koliko lastnikov si kupi sportno razlicico avta, da se priganja po AC. Ali drugace povedano, koliko takih lastnikov uziva na cesti, ki ima dobre pregledne kombinacije odprtih-zaprtih ovinkov, dvigov in spustov. Za take uzitke ni potrebno dirkalisce.
Pa prosim! Ne mi z moralnimi forami moralizirati o varnosti v cestnem prometu ali celo o kakem (brezglavem)divjanju!!!
Hvala!!!
Glede na to,da ima 2.0 - 150KS - 340Nm poznam njegove vozne lastnosti in dinamiko vozila. Bi od vozila, ki nosi oznako RS pricakoval nekoliko vec.. to je vse
Solero napisal/-a:
Citat na zgornji citat:
Hvala!!!
Glede na to,da ima 2.0 - 150KS - 340Nm poznam njegove vozne lastnosti in dinamiko vozila. Bi od vozila, ki nosi oznako RS pricakoval nekoliko vec.. to je vse
No recimo od oka bo RS za 100 kil lazji Velika razlika
Ne vem ce je toliko. Btw, ne me narobe razumet. Saj ze 2.0dCI - 150KS je "premotoriziran" za tale avtomobilcek, zna bit brutalen. Prav tako motor 1.9dCi... Saj imajo vsi 3-motorji vec kot 300Nm navora..
Ma kaj bi vi radi meli... 360 Nm navora je cez glavo ...ki ga je pri startu vrjtno zelo tezko prenesti na cesto ob uporabi prednjega pogona .....pa se prenosi zelo trpijo ob taki sili ...... pac avto nima vec navora zato ker vrjetno prenosi nebi preziveli take sile ker je bilo tudi nekje zapisano da so ti menjalniki razviti za navor do 400Nm ( rezerva pa pac mora bit) ...pa tudi ga vrjetno nepotrebuje glede na maso avta ....
Joj ste navalili na ta navor.Motor je se vedno 2.0 z enakim hodom bata navora pa kar nekaj vec!!!Podatek ki ga pozabljate je ta kdaj avto pride do max navora in kako dolgo ga drzi.Tu pa se 150km in 170 km kar razlikujeta.
Sicer pa mislim da renaul sport tudi ni zelel da bi ta dizelski avto hodil v zelje paradnemu konju.
Vsekakor pa mora biti zelo hiter avto!!!