Na FB poglejDuli napisal/-a:kej nouga?
MEGANE RS R26
Re: MEGANE RS R26
Vglavnem..... 
V ponedeljek,kot se je načrtovalo se je zadeva končno sestavila skupaj in tudi prvič zalaufala.
Cca 5 ur je bilo potrebnih,da je bil motor noter in da je prvič zalaufalo po kar nekaj mesecih...
Zalaufal je v prvo.... Z malce čudnim zvokom dokler se dročniki niso napolnili z oljem in po ene 20ih sekundah se je zadeva umirila in tekoče laufala.....
Vse je na svojem mestu...sedaj me čaka cca 300 do 400 km z mineralnim oljem in neko normalno dinamično vožnjo potem pa sintetika notr in še enih 500 ali 600....
Ko bo ta ritual narjen pa sledi še menjava Actuatorja in pa valji za finale in pa remap....
Zaenkrat sem naredil 120km in vse funkcionira tako kot mora... Avto se pelje super... in po občutku je tudi bolj agresiven kot je bil pred predelavo... predvsem 3 in 4 prestava.....Seveda bom več vedel ko bo zadeva enkrat iz faze utekanja...
Pa da še kakšno slikco prilepim:
No tako.... motor je končno tam kot mora bit:)

Inštalacija priklopljena in na svojem mestu:

Manjšega hladilnika ni bilo.... vem:)

Pripravljeno za prvi vžig

Končni produkt pa izgleda nekako takole:

V ponedeljek,kot se je načrtovalo se je zadeva končno sestavila skupaj in tudi prvič zalaufala.
Cca 5 ur je bilo potrebnih,da je bil motor noter in da je prvič zalaufalo po kar nekaj mesecih...
Zalaufal je v prvo.... Z malce čudnim zvokom dokler se dročniki niso napolnili z oljem in po ene 20ih sekundah se je zadeva umirila in tekoče laufala.....
Vse je na svojem mestu...sedaj me čaka cca 300 do 400 km z mineralnim oljem in neko normalno dinamično vožnjo potem pa sintetika notr in še enih 500 ali 600....
Ko bo ta ritual narjen pa sledi še menjava Actuatorja in pa valji za finale in pa remap....
Zaenkrat sem naredil 120km in vse funkcionira tako kot mora... Avto se pelje super... in po občutku je tudi bolj agresiven kot je bil pred predelavo... predvsem 3 in 4 prestava.....Seveda bom več vedel ko bo zadeva enkrat iz faze utekanja...
Pa da še kakšno slikco prilepim:
No tako.... motor je končno tam kot mora bit:)
Inštalacija priklopljena in na svojem mestu:
Manjšega hladilnika ni bilo.... vem:)
Pripravljeno za prvi vžig
Končni produkt pa izgleda nekako takole:

Lepo si tole sestavu
upam, da bo dobro delal...
Šele zdaj sem opazil tablico 
Upam, da ti bo pa zdej res dobro služil
Upam, da ti bo pa zdej res dobro služil
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Wooow, tele črne luči mu sedejo, kot nekakšen hud pogled (v odbijaču usta, zgoraj pa oči) 
u vrsto se postavManIAK napisal/-a:Lepo mi ga rihtaš.
Squealing tire is a happy tire 
A si ga že utekel? Si ne predstavljam, kakšna je razlika med serijskim in tvojim, toliko konjev prirastka se mora kar poznati 
Kako si pa luči pobarval, se jih brez težav razstavi in sestavi nazaj?
Kako si pa luči pobarval, se jih brez težav razstavi in sestavi nazaj?
Avto je utecen.... Narejenih je cca 1200km po posegu tako da sedaj je tako kot mora bit....
spomladi bom še zamenjal actuator kateri ze caka doma v skatli... Potem. Pa takoj še prilagodil elektroniko.... Torej remap....
Razlika med serijskim in tem je pa...... Hmmmmmmm
moras probat.... 
bom kaj po ljubljani še sedaj do 15ega pa lahko se zapeljeva
Luči so pa zatemnjene s folijo... Na zunanjsi strani... Folija za temnenje luči
spomladi bom še zamenjal actuator kateri ze caka doma v skatli... Potem. Pa takoj še prilagodil elektroniko.... Torej remap....
Razlika med serijskim in tem je pa...... Hmmmmmmm
bom kaj po ljubljani še sedaj do 15ega pa lahko se zapeljeva
Luči so pa zatemnjene s folijo... Na zunanjsi strani... Folija za temnenje luči
Tvoj Megane je eno veliko pozitivno presenečenje. V živo je še hujša zverina, kot izgleda na slikah, po ohranjenosti bi rekel, da je avto dejansko kot iz salona.
Nisem si mislil, da so lahko taki sedeži tako udobni.
Konji se pa tudi lepo občutijo, avto gre konkretno bolje od serijskega Megana.
Prej nisem razmišljal o povečanju moči pri svojem, ampak me je tvoj tako navdušil, da bom tudi v tej smeri počasi nekaj naredil.
Super avto imaš, poštiman v nulo
Nisem si mislil, da so lahko taki sedeži tako udobni.
Konji se pa tudi lepo občutijo, avto gre konkretno bolje od serijskega Megana.
Prej nisem razmišljal o povečanju moči pri svojem, ampak me je tvoj tako navdušil, da bom tudi v tej smeri počasi nekaj naredil.
Super avto imaš, poštiman v nulo