Prav zaradi tega ker je 4 leta stara. Časi so šli naprej in Renault je naredil pametno potezo, da je z novim Espace-om počakal toliko, da je ujel ta val, ko se bo Espace take zasnove prodajal kot vroče žemlice.Nejko napisal/-a:Funkcionalnost? ...kolikor je bilo videti na slikah je 4 leta stara Alhambra/Sharan (pa nisem VW fan, prej napsrotno) doktor v funkionalnost druge in tretje vrste...škoda...5cenic napisal/-a:Tudi jaz sem ga videl. Sva se z ženo strinjala, da čez par let ko bo več financ in mogoče tretji otrok na poti ga definnitivno kupiva.
Res ne razumem tistih, ki so se pritoževali nad njegovih dizajnom in "funkcionalnostjo" ker pomoje je Renault zadel v polno z tem avtom.
Ljudje pozabljajo, da seda drugi avtomobili bolj in bolj prevzemajo vlogo bivših enoprostorcev - mala transportna vozila (kangoo, berlingo, partner...) za manjše družine in kombiji za večje družine in tiste, ki res rabijo funkcionalnost. Medtem pa morajo enoprostorci ponuditi nekaj več oz. novega kar je lep izgled in nenormalno udobje za volanom.
In kar se nefunkcionalnosti tiče, se Espacu tako ali tako očita le premalo prostora v tretji vrsti. Pa vseeno ga je po mojem mnenju dovolj za male otroke, slike velikokrat varajo. Avto je v živo potrebno notri pogledat pa se bo pokazalo realno stanje. Ni dvoma, da tako velik avtomobil v sebi kriva tudi ogromno prostora.
edit: en ne najbolj kakovosten članek na to temo, ne najdem tistega, ki sem ga bral pred cca letom pa pol in je bil zelo kvaliteten:http://www.polet.si/dosjeji-x/kombiji-d ... rihodnosti
Verjemi, če boš prišel v salon in potožil po uporabnosti starega Espace ne bo minilo dolgo preden te bodo ali prepričali, da je nov povsem dovolj uporaben ali pa ti ponudili Traffica.