Je kej trši za šaltat?
Clio II Rs 172 MonacoBlue
Re: Clio II Rs 172 MonacoBlue
No pol je neki razlike? Told yaa
Je kej trši za šaltat?
Je kej trši za šaltat?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
K je mrzu je trši ja sam se bl mal porajta ker mam itak un stiff shifter not pa je že sam po seb trd za šaltat 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
To ne izgine, niti po treh letih in pol.VentilaR napisal/-a:avto imam točno 6mescev (prijavlen) in usakič k ga nažgem se mi nariše nasmeh na obrazu =) tud nekej bombončkov sm mu kupu pa jih še nism poslikal ... bom naslednjič.
čez zimo smo bli aktivni pri zapravljanju, našu en huuud "bombončk" za RS-a
pa še mal sm spremenu podvozje.
Speedline Corse oz. Speedline 2118s - zame osebno ene izmed hudih feltn za RS-a

in ker tele Speedlinke ne bi dobr zgledale (traktor na Eibach fedrih) sm dobil dobro ponudbo za gewinde, niso TOP, niso vrhunske, mi pa polepša dan k vidm da ni več "traktor" in sm zadovoln z njim
ko je bil gewind odvit:

tukej pa že mal dvignjen zaradi pajsanja v koloteke:

pa ena na OZ Superleggera:

vse je nastavljeno na približno, višina še ni dokončno nastavljena, naklon tudi ne, optika je za prvo silo narejena - pač nimam časa da bi se ga lotil, delavnica od prijatelja je pa tudi vedno polna ...
veliko stvari je začelo pokat na podvozju, na zadnji premi so zanič seleni ... koloteki so po vsemu čudežu celi hah, spredej na polosovini mi je odprlo manšeto

v leve ovinke pri veliki obremenitvi mi nekej poka (ampk ni zglob) kokr da bi polosovina nabijala v menjalnik ... to neznanko morm še raziskat in odkrit kaj se dogaja tm spodej v ovinku.
občutki v ovinkih je kr precej bolš kokr na Eibach pro-kit, ni nekej velikega nagibanja, trdota je lih prava, ni preveč trdo in ni premehko neka zlata sredina
200002!!

kilometri se kar nabirajo, avto nism kupil za gledat ampk za žgat =)
to bi blo zankrat vse, nej se sezona začne
Speedline Corse oz. Speedline 2118s - zame osebno ene izmed hudih feltn za RS-a
in ker tele Speedlinke ne bi dobr zgledale (traktor na Eibach fedrih) sm dobil dobro ponudbo za gewinde, niso TOP, niso vrhunske, mi pa polepša dan k vidm da ni več "traktor" in sm zadovoln z njim
ko je bil gewind odvit:
tukej pa že mal dvignjen zaradi pajsanja v koloteke:
pa ena na OZ Superleggera:
vse je nastavljeno na približno, višina še ni dokončno nastavljena, naklon tudi ne, optika je za prvo silo narejena - pač nimam časa da bi se ga lotil, delavnica od prijatelja je pa tudi vedno polna ...
veliko stvari je začelo pokat na podvozju, na zadnji premi so zanič seleni ... koloteki so po vsemu čudežu celi hah, spredej na polosovini mi je odprlo manšeto
v leve ovinke pri veliki obremenitvi mi nekej poka (ampk ni zglob) kokr da bi polosovina nabijala v menjalnik ... to neznanko morm še raziskat in odkrit kaj se dogaja tm spodej v ovinku.
občutki v ovinkih je kr precej bolš kokr na Eibach pro-kit, ni nekej velikega nagibanja, trdota je lih prava, ni preveč trdo in ni premehko neka zlata sredina
200002!!

kilometri se kar nabirajo, avto nism kupil za gledat ampk za žgat =)
to bi blo zankrat vse, nej se sezona začne
Zadnjič spremenil VentilaR, dne 17 Mar 2013, 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Sport Clio 03` 2.0 16v Monaco Blue - CRASHED
Renault Sport Clio 04` 2.0 16v Arctic Blue - SOLD
Renault Clio 05` 1.2 16v - rezerva (kot službeno vozilo)
Suzuki Samurao 1.3 in stock off road machine!!
Škoda Octavia III 2.0 TDI RS Meteor(steel)Grey
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
kva je s teboj pa kilometri? xD
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Avto res zelo lep in po mojem mnenju res lepo spuščen 
Na tvojem mestu bi mel kar Speedline gor, ker so dost bl hude za pogledat. Pa še guma je cenejša 
sm tudi jz takega mnenja, 15ke so res cenovno najbolj ugodne, problem je le k so belee in se hitro umažejo, tko da bom tud 16ke fural medtem pa 15ke čistilkmetek napisal/-a:Na tvojem mestu bi mel kar Speedline gor, ker so dost bl hude za pogledat. Pa še guma je cenejša
tud zame je lih prava višina, mogoč bom zadej malo dvignu ker mejčkn zabija in pajsa v neko plastikowide napisal/-a:Avto res zelo lep in po mojem mnenju res lepo spuščen
ja kaj? rd se vozm, kaj =)jurko napisal/-a:kva je s teboj pa kilometri? xD
Renault Sport Clio 03` 2.0 16v Monaco Blue - CRASHED
Hudo zgleda!
Če ti ropota sam v eno stran pol sam losej nosilce motorja levo in desno pod aku. in mašino našponi na kontra stran in zanaj zašponi. Men se to zgodi vsaj 1x letno, k so tko mehki nosilci, da mašina nekako "zleze" za par mm v eno stran in pol polosovina pritiska na most. Takisto je pri pospeševanju ko se kolektor nasloni na karoserijo in nardi tak čudn dodatn vibracijski zvok
renoji pač. Spomladi vsako leto zadeve našponaj tko k jz, pa bo za 1 let spet mir 
Če ti ropota sam v eno stran pol sam losej nosilce motorja levo in desno pod aku. in mašino našponi na kontra stran in zanaj zašponi. Men se to zgodi vsaj 1x letno, k so tko mehki nosilci, da mašina nekako "zleze" za par mm v eno stran in pol polosovina pritiska na most. Takisto je pri pospeševanju ko se kolektor nasloni na karoserijo in nardi tak čudn dodatn vibracijski zvok
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
ah to ni rešitev...
Mislim da pri njemu bolj pridejo v poštev trši/dodatni nosilci motorja, ki so zlo poceni če se mal znajdeš 
A lahko poveš kere gewinde maš zdaj gor? Pa če si slučajno vzel nove kolk so koštale?
ma (edit) nove vmaxx 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Aha no zdej me pa še zanima kakšna je vožnja?Če je veliko zabijanja in skakanja itd.itd...