Clio 3 1.2 TCE Exception
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Re: Clio 3 1.2 TCE Exception - HDR, LED zadaj
Res lep clio 
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
Zdravo!
Tud žena si je kupila takega cliota sam bele barve letnik 2009 pa čist mal drugačne oblike.
Zdej pa bi ga rada malo spedenala, dopade se mi strešni spojler, kje se ga da dobiti pa kolk stane.
Razmišljala je tudi o kakšnih nalepkah na bokih avta, recimo kakšne rožice ali kaj podobnega.
LP Grega
Tud žena si je kupila takega cliota sam bele barve letnik 2009 pa čist mal drugačne oblike.
Zdej pa bi ga rada malo spedenala, dopade se mi strešni spojler, kje se ga da dobiti pa kolk stane.
Razmišljala je tudi o kakšnih nalepkah na bokih avta, recimo kakšne rožice ali kaj podobnega.
LP Grega
Grega,
sori za pozen odgovor. Spojler sem jaz ze imel gor, ker je original. Tako da ali uradni servis, kjer bo verjetno drago ali pa kaksna styling trgovina.
----
ker sem zadnjic avto dobro usral na 200m makadama sem ga v soboto opral. Bil je tak, mal na rally style:

v nedeljo zjutraj pa ni bil dosti boljsi, ker je malo poskropil dez in se lepo posusil..
Vmes sem se 1x obolel, ker mi je ocitno v petek nekdo butnil v vrata na parkingu. Najprej sem mislil, da je zabil svoja vrata v moja, ocitno pa je zabil notri odbijac... pr*** folk, ki ne zna parkirat
Bo treba na zavarovalnico, saj imam zavarovano..
Na vratih so lepe odrtine, na vrhu odkrusena barva

in praske spodaj:

Naredil pa sem eno sliko kar tako, ker mi je ravno pod roke prisel DSLR.

sori za pozen odgovor. Spojler sem jaz ze imel gor, ker je original. Tako da ali uradni servis, kjer bo verjetno drago ali pa kaksna styling trgovina.
----
ker sem zadnjic avto dobro usral na 200m makadama sem ga v soboto opral. Bil je tak, mal na rally style:

v nedeljo zjutraj pa ni bil dosti boljsi, ker je malo poskropil dez in se lepo posusil..
Vmes sem se 1x obolel, ker mi je ocitno v petek nekdo butnil v vrata na parkingu. Najprej sem mislil, da je zabil svoja vrata v moja, ocitno pa je zabil notri odbijac... pr*** folk, ki ne zna parkirat
Bo treba na zavarovalnico, saj imam zavarovano..
Na vratih so lepe odrtine, na vrhu odkrusena barva

in praske spodaj:

Naredil pa sem eno sliko kar tako, ker mi je ravno pod roke prisel DSLR.

Tistole z dopusta je pa na Čisti slikano, kajne? 
Sej je lepa plaža, sam kelnarce v bifeju 8viden na sliki) so pa obupno glupe. 
haha, se strinjam 
Ma dej, k sm bil jst dol so ble ene take polpismene, k so pomoje ovce pasle, tuki pa za kruh delale. 
tako nekak ja, ha ha.
Avto dobim koncno jutri, moralo bi bit ze danes, pa so mogl se nekaj zrihtat..
Avto dobim koncno jutri, moralo bi bit ze danes, pa so mogl se nekaj zrihtat..
no po 3 dneh brez avta sem ga dobil nazaj, zrihtano super - popravit sem dal v Kranj, Avtotri.
Na obeh vratih imam tudi nove letvice.
voznikova vrata brez vdrtine

in sovoznikova spet lepa

pa ena minituare effect s telefonom:

Na obeh vratih imam tudi nove letvice.
voznikova vrata brez vdrtine

in sovoznikova spet lepa

pa ena minituare effect s telefonom:

danes sem letel zamenjat gume na zimske, ceprav kaze cet in petek 12 stopinj
Nisem pricakoval toliko snega ze takoj.
Grem v klet po zimske gume, jih prestavim, da jih bom nalozil v avto, vzamem se druge vijake za jeklene feltne, ki so bili zraven, potem pa iscem radkape. Pa jih ni bilo nikjer - vedno jih pustim v vrecki zraven gum/na gumah. Malo cudno gledam pa recem bom ze kasneje iskal, grem hitro da ne bo prevelika guzva.
K vulkanizerju hodim k Todivo v Kranj...zapeljem notri, zacnejo sraufat gume dol. Pride en majster pa rece a te lahko nekaj vprasam? ja, seveda? A pogresas kaksne okrasne pokrove? Hm, ves da jih res, zakaj? Pa rece, ker mam jaz tukaj spravljene, smo ti jih spomladi pozabli v avto dat.
in mi prinese moje radkape
Grem v klet po zimske gume, jih prestavim, da jih bom nalozil v avto, vzamem se druge vijake za jeklene feltne, ki so bili zraven, potem pa iscem radkape. Pa jih ni bilo nikjer - vedno jih pustim v vrecki zraven gum/na gumah. Malo cudno gledam pa recem bom ze kasneje iskal, grem hitro da ne bo prevelika guzva.
K vulkanizerju hodim k Todivo v Kranj...zapeljem notri, zacnejo sraufat gume dol. Pride en majster pa rece a te lahko nekaj vprasam? ja, seveda? A pogresas kaksne okrasne pokrove? Hm, ves da jih res, zakaj? Pa rece, ker mam jaz tukaj spravljene, smo ti jih spomladi pozabli v avto dat.
in mi prinese moje radkape
hehe =) šee dobr da so bli pol tak vreduu da so ti jih vsaj vrnal ane 
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
danes zjutraj sem zagledal tole:

Jutri bo tocno 1 leto in 1 mesec, v tem casu sem naredil 27k km (se pravi 25k v 1 letu). Povprecna poraba po poraba.com v tem casu 7,4.
Zaenkrat z avto se vedno zelo zadovoljen, malo manj pa s kvaliteto izdelave. Moram najti kaksno mast, ker mi se vedno skripljeta pedalki za bremzo in sklopko ter sedez (avto pa star 3 leta).

Jutri bo tocno 1 leto in 1 mesec, v tem casu sem naredil 27k km (se pravi 25k v 1 letu). Povprecna poraba po poraba.com v tem casu 7,4.
Zaenkrat z avto se vedno zelo zadovoljen, malo manj pa s kvaliteto izdelave. Moram najti kaksno mast, ker mi se vedno skripljeta pedalki za bremzo in sklopko ter sedez (avto pa star 3 leta).
7,4? tale turbinca prou nč ne nardi v smeri zmanjšanja porabe al je noga tvoja težka? 
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
Točno to tudi pri mojemu škripa, sam da ima avto leto več in ene 25k km večjurre napisal/-a:Zaenkrat z avto se vedno zelo zadovoljen, malo manj pa s kvaliteto izdelave. Moram najti kaksno mast, ker mi se vedno skripljeta pedalki za bremzo in sklopko ter sedez (avto pa star 3 leta).